Als je in de jaren 90 het internet gebruikte, was het voor de meeste gezinnen pas de eerste jaren waar het gebruikt werd. Websites waren toen vrij simpel en eenvoudig gemaakt en als je de stijlen van toen zag, zag het er ook allemaal maar goedkoop uit. Toch brengt het vaak een nostalgisch gevoel naar boven.

Zyro, een website die enkele websites die destijds nog niet bestonden in de jaren 90 na wist te maken hoe ze er dan uit zouden gezien hebben toont een mooi beeld hoe we Disney+ dan zouden gezien kunnen hebben. Hieronder is een filmpje en een foto van bijvoorbeeld een diskette die er bijvoorbeeld bij had kunnen zitten als je de software van Disney+ zou willen downloaden.

Als je het korte filmpje bekijkt hoe de website er zou uitzien krijg je wel onmiddellijk een nostalgie gevoel naar de jaren ’90. Sowieso zouden VHS video banden uit die periode al snel aan de kant gaan voor kinderen. Disney bestond toen voornamelijk nog maar enkel uit Disney animatiefilms en was net in die periode net voor het kantelpunt waar het bedrijf zo groot zou worden qua films zoals we het nu kennen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.