Vandaag is officieel het Halloweenseizoen van start gegaan in Disneyland Parijs. Normaal gezien gaat dit seizoen dan gepaard met een Halloween parade en enkele happenings, shows en meet en greets.

Dit jaar moest Disneyland Parijs goed bekijken hoe ze het zouden aanpakken qua entertainment vanwege de corona pandemie. Disneyland Parijs heeft voor verschillende oplossingen gezorgd, wij overlopen ze met jullie..

Foto’s en filmpjes zijn afkomstig van DLP Report

Selfie spots
Nu meet en greets niet meer gaan omdat je dan niet met de figuren de correcte afstand zou kunnen respecteren, maakt Disneyland Parijs gebruik van Selfie spots waar je vanop een afstand een selfie met verschillende Disney characters kunt maken. Speciaal voor het Halloween seizoen, zijn nu verschillende selfie spots aangepast of hebben de huidige characters hun Halloween kostuum uit de kast gehaald.

Mini happenings
In plaats van shows en parades zijn er nu kleine happenings. Zo doet Ursula voor een 2-tal minuten een klein optreden, alsook doet Maleficent hetzelfde maar dan vanaf het Sleeping Beauty kasteel. Ipv de Halloween parade, rijden er nu meerdere keren per dag verschillende parade wagens van de Halloween parade apart door het park om de drukte te blijven verspreiden over de dag en zodat mensen niet minuten lang naast elkaar zouden plakken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.