Afgelopen week ging er een nieuwe attractie open in Tokyo Disneyland. Het magische en fantastische Disney sprookje van Belle en het Beest komt er tot leven in Fantasyland.

De attractie bevind zich in het kasteel van Belle en het Beest. De wachtrij is fantastisch gethemateriseerd, waardoor je alleen daar al het gevoel hebt dat je al in de attractie zit, omdat je je als het ware net door het kasteel laat gaan en intussen allerlei bekende personages vanuit de film tegenkomt.

Wanneer je dan echt aan de attractie begint, dien je plaats te nemen in een theekopje die je door het verhaal van Belle en het Beest begeleid. Het systeem van de attractie is te vergelijken met de attractie van Ratatouille in de Walt Disney Studios van Disneyland Parijs.

Hieronder vind je foto’s van de attractie. Kijk en geniet!

De Wachtrij
De wachtrij is al een attractie op zichzelf. De bedoeling is dat gasten het niet als een wachtrij ervaren, maar hier al de belevenis voelen dat ze zich in het kasteel van Belle en het beest bevinden.

Het laadstation
Ook waar je moet instappen om aan de attractie te beginnen blijft in de stijl alsof je je echt in het kasteel bevind.

De attractie
De attractie laat je volledig indompelen in het avontuur van Belle en het beest. De theekopjes bewegen tevens mee op de muziek.

https://www.youtube.com/watch?v=zXex9yTjKy0

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.