Ondanks Disneyland Parijs officieel pas op 15 juli officieel haar deuren weer zal openen, zijn er al softopenings vooraf. Vandaag was bijvoorbeeld de eerste officiële draaidag dat speciaal opende voor Castmembers en hun familieleden. Vanaf 13 juli zijn de parken ook toegankelijk voor jaarkaarthouders, vanaf 15 juli is het dan de officiële heropeningsdag waarbij alle gasten een reservatie kunnen maken om de Disney parken te bezoeken.

Verschillende fansites waren er vandaag ook bij. Onderstaande foto’s en filmpjes zijn afkomstig van CafeMickey, ED92 en DLPReport die je een zicht geven van hoe we het Disneyland Park en de Walt Disney Studios komende periode zullen ervaren tijdens de corona pandemie.

De ingang
Aan de ingang zijn nu met hekken rijen gemaakt en markeringen op de grond om afstand te bewaren.

Meet and Greets & Entertainment
De meet and greets zijn momenteel anders als we gewoon zijn. Om afstand te bewaren kun je nu enkel selfies nemen met je favoriete Disney Characters. Het entertainment aanbod is zo goed als geschrapt om afstand tussen gasten en preformers te kunnen bewaren. In ruil zijn er andere alternatieven zoals Disney characters die opduiken, de fonteinen voor het kasteel die meerdere keren per dag een kleine show onverwachts doet en meer!

Veiligheid
Er zijn in attracties en plaatsen waar afstand moeilijk te bewaren is markeringen aangebracht waar je met je “bubbel” mag staan en waar niet. Er zijn ook door heel het park heen desinfecterende handgels beschikbaar

De attracties
Zoals je hierboven al kon lezen bij “veiligheid” zijn met name de capaciteit van attracties en wachtrijen aangepast om de regels rond social distancing te respecteren.

 

Uitbreidingsplannen
De uitbreidingsplannen voor onder andere het Walt Disney Studios zijn sinds kort weer hervat en gaan gewoon verder. Tot hiertoe is er ook nog niks bekend of er vertragingen zijn op de toekomstplannen van de Walt Disney Studios.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.