Zien we Robert Downey Jr. terug als Iron Man?

Veel Marvel fans hebben het er nog steeds moeite mee dat één van de favoriete Marvel personnages er niet meer is. In de film Avengers: Endgame zagen we hoe Iron Man ten einde kwam.

Op internet verschenen verschillende memes maar ook creaties gemaakt door fans als eerbeton aan Robert Downey Jr. die de rol van Iron Man uitoefende. Recent gingen plots de harten weer sneller slaan van deze fans toen Robert Downey Jr. bekend maakte dat die film misschien toch nog niet het laatste was wat ze gezien hebben van Iron Man.

Robert Downey Jr. zal binnenkort de hoofdrol spelen in Dolittle, en tijdens een optreden ter ondersteuning van de aankomende film vertelde Downey Extra dat hij “min of meer klaar is”, maar dat “je nooit nooit kunt zeggen”.

Tijdens een interview zei hij het volgende: “Ja, er kan van alles gebeuren. Ik geniet er echt van … ‘zei Downey, “Wat mij betreft heb ik mijn geweren opgehangen en ik ben goed om het los te laten. Ik denk ook dat Marvel nu op deze reis is en ze proberen een heleboel andere dingen, en ik ben opgewonden voor hen om te zien hoe dat allemaal gaat. Het is moeilijk om te projecteren.”

Als een acteur ergens op wijst, nemen verslaggevers en Marvel Fans het niet met een korreltje zout. Kunnen we Downey zien terugkomen als Iron Man? De tijd zal het leren.

Je kunt het interview met Extra hieronder bekijken.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9bWG_X_-bXM[/embedyt]

Bericht auteur: Magic On The Web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *