Al even gingen er geruchten rond dat Charlie Cox, die Daredevil speelde binnenkort te zien zou zijn in de nieuwste Spider-Man film, Spider-Man: No Way Home. Intussen lijkt het er op dat het onofficieel toch op een bevestiging neerkomt dat het gerucht klopt. De informatie komt van Daniel RPK, waarvan wordt beweerd dat de scooper heeft kunnen bevestigen dat Charlie Cox in Spider-Man: No Way Home zit . Een gebruiker op Twitter beweert ook dat fotograaf Atlanta Filming setfoto’s met Charlie Cox zou uitbrengen, maar dat om de een of andere reden niet deed.

Het gerucht dat nu bevestigd lijkt te worden komt vooral op een ander recent gerucht waarin beweerd wordt dat de Marvel Netflix personages naar het MCU zullen komen. Denk zo bijvoorbeeld aan  de Jon Bernthal Punisher, Krysten Ritter als Jessica Jones en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk/Kingpin. 

Fans speculeren al een tijdje dat Charlie Cox zou kunnen verschijnen in Spider-Man: No Way Home omdat men denkt dat Peter Parker een advocaat nodig heeft, wat Cox’s Matt Murdock zou kunnen zijn, en Cox zou ook al in de She -Hulk- serie verschijnen dat binnenkort te zien zal zijn op Disney Plus, dat ook over advocaten gaat.

Natuurlijk is dit ook nog maar een gedachtengang, vermits hier echt nauwelijks details over bekend zijn. Het kan ook zijn dat Charlie Cox verschijnt vanuit het Multiversum en/of vergelijkbaar is met hoe WandaVision omging met de terugkeer van Evan Peters, meer een knipoog naar fans dan een volledige terugkeer.

Blijf er rekening mee houden dat bovenstaande zaken ook nog steeds geen officiële bevestigingen zijn en het nog steeds altijd een soort gerucht is.

Spider-Man: No Way Home komt op 17 december 2021 uit, geregisseerd door Jon Watts met in de hoofdrol Tom Holland als het titulaire personage, Zendaya als MJ, Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, met Jamie Foxx, Marisa Tomei, Alfred Molina terug als Otto Octavius / Doctor Octopus, Jacob Batalon, Tony Revolori, en er wordt gezegd dat zowel Tobey Maguire als Andrew Garfield terug komen als hun respectievelijke versies van Spider-Man.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.