Tijdens de start van de corona pandemie was het even stil in de filmstudio wereld, alsook dus voor Marvel. Sinds dit jaar is daar een flinke verbetering in, zo krijgen we al 3 exclusieve series te zien op Disney+ van WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki.
Sinds kort was het dan eindelijk zover voor de release van Black Widow, welke tegelijk uitkwam op Disney+ tegen een meer betaling van 21,99 euro en in de bioscoop. Bij het laatste is er momenteel wel serieus veel om te doen, vermits Scarlett Johansson hierdoor inkomsten miste, die normaal vooral gebaseerd zijn op de bioscoop releases.

Spoedig is het de beurt aan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Deze zal vanaf 3 september debuteren en in tegenstelling tot Black Widow zal deze niet tegen een meerprijs verschijnen op Disney+ in combi met een bioscoop release, maar zal het enkel een bioscoop release worden.

Black Widow was een groot succes, deze film was sinds tijden door de pandemie weer de film die het meeste geld ophaalde. De film haalde namelijk tijdens het openingsweekend 80 miljoen dollar op, waardoor het voorlopig de film met meeste inkomsten van 2021 was voor Disney.

Het is nu natuurlijk de vraag of Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een even groot succes zal worden als Black Widow. Het personage Black Widow was namelijk al te zien in eerdere Marvel films en had ook al wat verhalen hierin. Bij deze film is dit niet het geval. Volgens een rapport van BoxOffice Pro zal naar verwachting de film tussen de 35 en 55 miljoen euro opbrengen tijdens het openingsweekend. Het zou hierdoor nog wel steeds goed wat opbrengen voor Disney, vermits het dan voor 2021 na Black Widow de film zal zijn die dit jaar het meeste opgebracht heeft tijdens het openingsweekend.

In ‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ van Marvel Studios speelt Simu Liu de rol van Shang-Chi, die het verleden moet confronteren dat hij dacht achter zich te laten wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken. In de film spelen ook Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan, evenals Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng. De film speelt zich in de periode tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity Wars.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.