Enchanted is een Amerikaanse sprookjesfilm van Disney, onder regie van Kevin Lima, die eind 2007 in de bioscoop te zien was. De film bevat zowel live-action als scènes met animatie.

Enchanted is voor verschillende Disney fans een zeer leuke film om te zien en al jaren hoopt men op een vervolg. Het is inmiddels al meer als 12 jaar geleden dat de eerste film uitkwam. Deze week kwam dan toch weer het gerucht dat er misschien een vervolg film komt op Enchanted.

Chris Killian van ComicBook kreeg onlangs de kans om samen te zitten en te praten met James Marsden, die bekend staat om het spelen van Prins Edward in de film Enchanted. Hier sprak hij over de mogelijkheid van een vervolg voor Enchanted.

“De kansen zijn waarschijnlijk minder zo op Enchanted 2 omdat ze het al een tijdje over het maken van die film hebben, maar ik hoop het, ik hoop dat we het halen,” zei James Marsden. “Ik denk dat ze proberen het script goed te krijgen. En ik denk dat Amy geïnteresseerd is, we hebben er nog niet echt over gesproken, maar ik blijf erover horen. Maar ik weet ook niet, weet je, we zijn al eerder voor de gek gehouden dat het zou gebeuren, het gebeurde niet. We moeten het doen voordat we te lang in de tand zitten. ‘

James Marsden is momenteel on tour om de nieuwe film Sonic the Hedgehog te promoten waarin hij een rol heeft, maar hij lijkt erg geïnteresseerd en open voor het idee voor een vervolg op Enchanted.
Legendarische songwriter, Alan Menken, zei vorig jaar ook al dat er in feite plannen waren om Enchanted 2 te maken.

“Ja, we doen Enchanted 2,” zei Menken toen hij met Den of Geek sprak. “We hebben vergaderingen gehad. Vijf films die ik nu heb die wachten op groen licht. Ze staan ​​nu allemaal bij het licht, en op een gegeven moment gaan ze ‘groen licht!’

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QNsMZuYim4U[/embedyt]

Kijk jij ook al net als ons uit naar een vervolg op Enchanted?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.