Door de wereldwijde pandemie aan het coronavirus zijn de uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park toch wel redelijk vertraagt. Normaal had dit jaar de Avengers Campus moeten openen maar waarschijnlijk zal dit nu pas ergens in 2022 zijn. Ook de andere werkzaamheden die op de planning stonden zullen waarschijnlijk een vertraging opgelopen hebben, al is Disney niet zo heel duidelijk geweest sinds de pandemie hoe de vorderingen en data voor de uitbreidingen in het Walt Disney Studios Park verlopen. 

In 2022, volgend jaar dus zou normaal een nieuwe hoofdweg richting een groot meer ook geopend moeten worden. Er was toen ook op een concept foto een uitbreiding in Toy Story Playland te zien met een nieuwe attractie, maar hierover is ook verder eigenlijk geen informatie.

In 2023 zou het Frozen themaland volgen waar Arendelle nagebouwd gaat worden en een darkride attractie van de film Frozen in gehuisvestigd gaat worden. In 2025 zou dan een Star Wars themaland volgen, maar over het laatste is afgelopen jaar intussen het gerucht gekomen of dit nog wel een Star Wars themaland gaat worden. Disney gaf aan dat de uitbreidingen doorgaan en sprak over de Avengers Campus, het meer en het Frozen Themaland, maar het woord Star Wars werd niet meer in de mond genomen waardoor er dus altijd een kans zit dat ze tegen die tijd hier een ander thema voor gaan zien.

Nu wat we dus wel met zekerheid momenteel hebben is dat de werken de laatste weken in de Avengers Campus echt grondig vooruit gaan. Normaal ging dit tegen herfst 2021 open, het lijkt er nu ook precies op dat ze de vertraging serieus willen inhalen, maar er is toch sprake dat we dit eerder in 2022 gaan mogen verwachten. Het zou bijvoorbeeld perfect kunnen in april 2022 waar Disneyland Parijs zijn 30ste verjaardag dan viert.

DLPReport en ED92 deelde enkele foto’s met hoe de werken opschieten in het park.

Concept foto van de Spider-Man attractie in het Stark industries gebouw. (rechts) en het quinjet platform (links)

Hoe de werken momenteel gaan..

Concept foto waar de Iron Man coaster zal plaatsvinden 

Hoe de werken verlopen..

Ook de betegeling is in stukken van dit nieuwe themaland begonnen..

Concept foto van Pym Test Kitchen

Hoe de werken verlopen..

Het is leuk om steeds meer en meer herkenbare zaken te zien van de concept foto’s en te zien dat vooral de laatste maand de werken stevig vooruit gaan. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.