Normaal zou dit jaar Avengers Campus, een gloednieuw themaland in het teken van Marvel, openen in het Walt Disney Studios Park. Echter bracht vorig jaar de corona pandemie roet in het eten en ook afgelopen maanden heerste deze pandemie nog erg. Men is wel sinds kort weer flink bezig met de werken en volgend jaar kunnen we dan ook genieten van de Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park!

Naast attracties in het teken van onder andere Iron Man en Spider-Man zal ook “Pym Test Kitchen” hier te vinden zijn. Net zoals Ant-Man en The Wasp gebruiken ze “Pym Particles” om zo ongeveer alles te laten groeien en krimpen. Pym Technologies gebruikt de nieuwste innovaties om voedsel in dit eetcafe te laten groeien en krimpen. Dit zal waarschijnlijk een restaurant worden met tafelbediening, gelijknamig zoals het Ratatouille restaurant dat alsook gevestigd is in het Walt Disney Studios Park.

In het Disneyland Resort in Californië opent over enkele weken hetzelfde themaland ‘Avengers Campus’. Er zijn qua attracties wel wat verschillen met welke we in het Walt Disney Studios Park krijgen, maar “Pym Test Kitchen” zal exact hetzelfde zijn in zowel Californië als in Parijs.

In het Disneyland Resort heeft men intussen de eerste beelden en het menu bekend gemaakt voor Pym Test Kitchen, welke volgend jaar ook bij ons opent en waarschijnlijk ongeveer hetzelfde menu zal aanbieden.

Gelegen bij Pym Test Kitchen , zal de Pym-ini Sandwich verkrijgbaar zijn in drie verschillende maten. De grootste sandwich van Quantum-formaat kost wel eventjes maar liefst 100 dollar, de normale 14,49 euro en een ander groot formaat komt op 57,99 dollar. Uiteraard zijn de sandwiches met de grotere bedragen bedoelt voor een grote groep vrienden of familie, en niet voor één persoon. Deze panini bevat geroosterde focaccia met salami, rozemarijnham, provolone, zongedroogde tomatenmayonaise en rucola met marinara-dipsaus

De Not So Little Chicken Sandwich is ontwikkeld om gasten tevreden te stellen die op zoek zijn naar een eiwitrijke, koolhydraatarme inname. Een knapperig gepaneerde kipfilet is gegroeid met behulp van Pym Particles, terwijl het bijbehorende broodje lijkt te zijn gekrompen. Bij deze sandwich zijn er 2 sausjes waaruit je kunt kiezen. Een ietwat zoete teriyakisaus en/of een ietwat pittige chilisaus, dit samen met een zuurkoolsla.

Liever een ontbijtje? Dit gaat ook, namelijk met de PB³ Superb Sandwich welke bestaat uit pindakaas, banaan, gerookt spek en aardbeiengelei met een bananensmoothie en knapperige aardappelkoekjes.

Toch liever iets anders als al die gerechten met brood? Er is ook een pasta gerechtje beschikbaar! The Impossible ™ Spoonful bestaat uit grote plantaardige en microgehaktballetjes, geserveerd in een supergrote lepel met een klein vorkje.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.