Met de komst van Marvel’s nieuwste film Black Widow en deze week volgt door Disney ook nog Jungle Cruise, kunnen we weer genieten van flink wat grote titels die afkomstig zijn van onder Disney’s vleugels. Als je dacht dat het meeste al geweest is heb je het mis, aankomende maanden zullen er nog flink wat grote titels volgen. Sommige van de titels moesten vorig jaar al uitgebracht worden, maar door de corona zijn sommige meermaals uitgesteld geweest.

Check de titels hieronder maar af en plan het al maar in je agenda

Jungle Cruise (door de Walt Disney Studios)
28 juli 2021

In het begin van de 20e eeuw neemt een rivierbootkapitein, Frank, een wetenschapper en haar broer mee op een missie in een jungle om de levensboom te vinden waarvan wordt aangenomen dat deze genezende krachten bezit. Al die tijd moet het trio vechten tegen gevaarlijke wilde dieren en een concurrerende Duitse expeditie.

Free Guy (door Twentieth Century Studios)
11 augustus 2021

Guy is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij naar bed gaat. Morgen zal Guy precies hetzelfde doen. Al verandert er één dingetje: hij vindt een bijzondere bril. Eenmaal opgezet toont deze aan Guy de kaart van de stad waarin hij woont, het geld dat hij op zak heeft en een levensbalk. Jazeker, Guy ontdekt dat hij in een brute, open-world videospel zit.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (door Marvel Studios)
Verwacht vanaf 1 september 2021

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is een toekomstige film in het Marvel Cinematic Universe. de film is gebaseerd op Shang-Chi, the master of Kung-Fu. Regie is in handen van Destin Daniel Cretton. In de cast o.a. Awkwafina, Simu Liu en Tony Chiu-Wai Leung.

The Night House (door Searchlight Pictures)
9 september 2021

Beth rouwt om haar man die onverwachts kwam te overlijden. Ze houdt zich op in haar huis aan het meer waar ze zich sterk poogt te houden. Tot ze geteisterd wordt door nachtmerries die veel weghebben van visioenen. Tegen het advies van haar vrienden in snuffelt ze in de spullen van haar echtgenoot…

The Last Duel (door Twentieth Century Studios)
14 oktober 2021

Frankrijk, de 14e eeuw. Een ridder, Jean de Carrouges genaamd, keert terug van een militaire expeditie en hoort van zijn vrouw dat zij verkracht is. Zij wijst de schildknaap, een oude vriend van de ridder, als dader aan. De schildknaap beweert dat hij onschuldig is. De vrienden voeren een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk.

Ron’s Gone Wrong (door Twentieth Century Studios)
20 oktober 2021

In een wereld waar wandelende, pratende, digitaal verbonden bots de beste vrienden van kinderen zijn geworden, vertelt ‘Ron’s Gone Wrong’ het verhaal van een 11-jarige jongen die vindt dat zijn robotmaatje niet helemaal werkt. De robottrucjes leren zal voor de nodige lach en traan zorgen.

The French Dispatch (door Search Light Pictures)
Verwacht op 21 oktober 2021

De film speelt zich midden 20e eeuw af in de fictieve, Franse stad Ennui-sur-Blasé en volgt de redactie, journalisten en verhalen van “The French Dispatch”, de Franse afdeling van het Amerikaans tijdschrift Liberty, Kansas Evening Sun.

Antlers (door Searchlight Pictures)
29 oktober 2021

In een klein dorp in de Amerikaanse staat Oregon ontdekt een lerares samen met haar broer, dat een jonge leerling een gevaarlijk geheim bewaart met angstaanjagende gevolgen.

Eternals (door Marvel Studios)
5 november 2021

Door een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019 gaan de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials die in het geheim meer dan 7000 jaar op Aarde hebben geleefd, herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Encanto (door Walt Disney Animation Studios)
24 november 2021

Mariana is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echte comedian en woont samen met haar gezin in Colombia. Haar gezin beschikt over magische krachten en wonen in een magisch huis. Mariana zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch aan haar om Encanto te redden.

West Side Story (door Twentieth Century Studios)
10 december 2021

De Jets en de Sharks zijn twee rivaliserende jeugdbendes uit New York met elk een andere etnische achtergrond. Tony behoorde ooit tot de Jets, terwijl Maria de zus is van Sharks-leider Bernardo. Ondanks de rivaliteit tussen de twee bendes worden Tony en Maria verliefd op elkaar en beginnen ze aan een verboden romance.

The King’s Man (door Twentieth Century Studios)
Verwacht op 24 december 2021

Een verzameling van ‘s werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op één man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, ‘The King’s Man’.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.