Disney+ bied zo goed als alle films en series aan die tot de Disney groep behoren. De Disney groep kun je trouwens groots zien, niet alleen gaat het hier om Disney films, maar ook Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en zelfs films van 20th Centruy Fox en alle seizoenen van The Simpsons vallen hier mee onder.

Naast deze content bied Disney+ ook eigen content aan die je nergens anders zult kunnen vinden buiten deze streamingdienst. In dat geval spreekt men over Disney+ originals. Series en films die enkel ontworpen zijn om te streamen op Disney+

Hieronder vind je een lijst terug met alle Disney+ Originals die Disney+ aanbied bovenop het huidige aanbod.

The Mandalorian (Serie)
The Mandalorian is een live-actionserie in het Star Wars-universum. De serie speelt zich af vijf jaar na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

De Phineas en Ferb film, Candace tegen het heelal (Film)
Het lukt Candace maar niet om haar vrolijke broertjes, Phineas en Ferb, te betrappen. Ze heeft het gevoel alsof het hele heelal tegen haar is. Maar dan wordt ze ontvoerd naar een verre planeet door aliens die haar zien als hun verlosser! Heeft ze eindelijk haar Utopia gevonden? Ondertussen, reizen Phineas & Ferb door het heelal om Candace te redden, terwijl ze steeds meer sinistere geheimen ontdekken over de aliens. Een langverwachte terugkeer van een geliefde serie. De film is een episch avontuur vol met hilarische en hartverwarmende momenten.

Star Wars: The Clone Wars (Serie)
Star Wars: The Clone Wars is een Amerikaanse animatieserie. De serie begon met een gelijknamige bioscoopfilm. De serie speelt zich af in het Star Wars universum tussen Episode II: Attack of the Clones en Episode III: Revenge of the Sith en in dezelfde periode als de tekenfilmserie Clone Wars.

De televisieserie liep oorspronkelijk van 2008 tot en met 2013 met vijf seizoenen. In Nederland werden deze afleveringen vanaf 13 februari 2009 uitgezonden met Nederlandse nasynchronisatie op Cartoon Network. Hiernaast werd het eerste seizoen vanaf 14 februari 2009 door RTL 5 uitgezonden in de originele taal. Deze vijf seizoenen zijn uitgebracht in Nederland op dvd en blu-ray en bevatten beide nasynchronisaties.

De serie kwam tot een plotseling eind nadat Lucasfilm werd overgenomen door Disney. Een reeks van 13 afleveringen die al geproduceerd waren werden onder de noemer The Lost Missions als zesde seizoen uitgebracht op Netflix in 2014. Vervolgens werd een nieuwe serie gemaakt: Star Wars Rebels.

In 2020, zes jaar na de laatste reeks, werd alsnog een nieuw seizoen uitgebracht op Disney+. Dit zevende seizoen met 12 afleveringen dient als definitieve afsluiting.

Togo (Film)
Een heldhaftige sledehond en zijn trainer moesten begin vorige eeuw zieke kinderen het leven redden in afgelegen Alaska. Hun ijzige helletocht vormt de basis van de film Togo. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lady en de Vagebond Live action (Film)
Lady and the Tramp (Lady en de Vagebond) is een Amerikaanse romantische film uit 2019, geregisseerd door Charlie Bean en geproduceerd door Walt Disney Pictures. De film is een remake van de gelijknamige film uit 1955, dit is ook de eerste Disney-remake die niet eerst in de bioscopen verscheen, op 12 november 2019 werd de film al direct gestreamd op Disney+, op de dag na de proefperiode. Lady and the Tramp vertelt het verhaal over een cockerspaniël genaamd Lady die op straat de straathond de Tramp (Vagebond) tegen komt.

Diary of a future president (Serie)
Diary of a Future President is een Amerikaanse komediedrama-webtelevisieserie gemaakt door Ilana Peña en ging in première op Disney + op 17 januari 2020. Verteld uit het verhaal van haar dagboek, beleeft de 12-jarige Cubaans-Amerikaanse Elena de ups en downs van de middelbare school en begint ze haar reis om de toekomstige president van de Verenigde Staten te worden.

Vorkie stelt een vraag (Serie)
Vorkie stelt een vraag  is een Amerikaanse geanimeerde webtelevisieserie, gebaseerd op de Toy Story-franchise, die zich afspeelt na Toy Story 4. Het is de tweede Pixar-televisieserie sinds Buzz Lightyear van Star Command. Vorkie behandeld verschillende vragen samen met zijn vrienden.

High School Musical – De serie (Serie)
High School Musical: The Musical: The Series is een Amerikaanse webtelevisieserie met mockumentary muzikaal drama gemaakt voor Disney + door Tim Federle, geïnspireerd door de filmserie High School Musical. Bij een fictieve versie van East High School in Salt Lake City, Utah, waar de High School Musical-films werden gefilmd, begint een voormalig achtergrondcastlid, Miss Jenn, aan het werk als de nieuwe dramadocent. De lerares besluit een uitvoering van High School Musical: The Musical op te voeren voor haar eerste wintertheaterproductie om de band van de school met de originele film te vieren. De studenten die in de musical zijn gegoten, leren hun interpersoonlijke relaties te navigeren en banden met elkaar te vormen, om de uitdagingen waarmee ze in hun leven op school en thuis worden geconfronteerd, te overwinnen.

Magic Camp (Film)
Als jongen was Andy Duckerman een legende op het zomerkamp van het Instituut voor Magie, een afgelegen school voor talentvolle Illusionisten in de bergen. Nu, op zijn 35ste, heeft hij moeite de eindjes aan elkaar te knopen als professioneel illusionist, en is hij gefrustreerd over de wending die zijn carrière heeft genomen. Maar als het Instituut Andy uitnodigt om terug te keren als begeleider, krijgt hij de leiding over de ‘groenste’ en meest onhandige wannabe jonge Illusionisten, en wordt hij bovendien geconfronteerd met zijn voormalig partner en aartsrivaal Kristina Darkwood, die ook begeleider is.

Timmy Fiasco (Film)
Timmy is een 11-jarige jongen die in de waan verkeert dat hij detective is. Samen met Rollo Tookus, een denkbeeldige ijsbeer van 1500 pond, runt hij het bureau ‘Total Failure Inc’ en probeert hij zijn weg te vinden in de grotemensenwereld.

Lamp Life (Film)
Lamp Life is een kortfilm van 7 minuten dat speciaal voor Disney+ werd ontworpen.
Bo Peep maakt een grote comeback en gaat voorop door eindelijk de vragen te beantwoorden over waar Bo was sinds we haar voor het laatst zagen in Toy Story 2 sinds ze vertrok.

Magic of Disney’s Animal Kingdom (Serie)
Magic of Disney’s Animal Kingdom, geproduceerd door National Geographic en verteld door Josh Gad (de originele stem van Olaf in de films Frozen en Frozen II) geeft kijkers een allesomvattende backstage-pas om de magie achter twee van ‘s werelds meest geliefde dierenervaringen, Disney’s Animal Kingdom Park en The Seas with Nemo & Friends bij EPCOT. Kijkers krijgen ongekende toegang tot enkele van de meest zeldzame en mooiste wezens op aarde en ontmoeten de dierenverzorgingsexperts die een opmerkelijke band hebben gevormd met de meer dan 5000 dieren van de Disney parken. Elk van de acht afleveringen duikt in de details van The Most Magical Place on Earth en onthult de veelzijdige aspecten van dierenverzorging, operaties en Imagineering. Om de prachtige reeks van meer dan 300 soorten te vieren, nodigt “Magic of Disney’s Animal Kingdom” fans van Disney, de natuur en dieren uit om rond te hangen met alle bewoners van het park

Becoming (Serie)
Becoming zal de verhalen vertellen van beroemdheden op verschillende entertainmentplatforms.
De afleveringen brengen een bezoek aan de geboorteplaats van een beroemdheid om hun bescheiden begin te laten zien. De serie toont deze atleten, entertainers of muzikanten op belangrijke locaties die deel uitmaakten van hun individuele reis. Onderweg maken kijkers kennis met belangrijke familieleden, opvoeders en mentoren. Elk van deze elementen helpt fans te begrijpen wat er nodig was om de beroemdheid te worden die we vandaag kennen.

Ticket naar het onbekende (Serie)
Ticket naar het onbekende is een reisgids voor al die plekken die een doorsnee toerist niet snel zal bezoeken. Onherbergzame gebieden, landen en regio’s die impopulair zijn en daardoor onbekend blijven, maar een bron blijken van verwondering, verrassing en inspiratie.

Een hondenleven (Serie)
Disneylegende Bill Farmer komt na 30 jaar stemmenwerk achter de microfoon vandaan om zijn eigen lievelingskarakters te ontmoeten – honden! Ga met Bill op reis door de VS en ontdek de verbluffende taken die de honden verrichten. We zien reddingshonden, honden die acteren, detectivewerk doen en honden die speuren naar orkapoep. Bill leert dat honden zijn voor zo ongeveer iedere taak!

Prop Culture (Serie)
In Prop Culture gaat verzamelaar Dan Lanigan de archieven van Disney in om de mooiste props uit geliefde films te bekijken. Vaak neemt hij ze ook nog mee naar acteurs, setbouwers en regisseurs van films, wat vaak eindigt in nog net even wat extra achtergrond en vooral sentiment bij een bepaalde film.

Disney Insider (Serie)
‘Disney Insider’ neemt de kijkers mee achter de films, de pretparken, de bestemmingen, de muziek, het speelgoed en nog veel meer. Elke aflevering bevat drie verhalen die de magische momenten en hartverwarmende verhalen rondom Disney vastleggen.

Een dag bij Disney (Serie)
In deze serie zoomen we dieper in op de verschillende jobs van de mensen die bij Disney werken.

Disney’s Fairytale Weddings (Serie)
Disney’s Fairy Tale Weddings is een documentaire televisieserie met geliefde koppeltjes en hun bruiloften met Disney-thema.
De show biedt een kijkje achter de schermen bij de bruiloften en verlovingen van stellen die plaatsvinden op Disney-bestemmingen, waaronder Walt Disney World, Disneyland, Disney Cruise Line en bij Aulani op Hawaï. Het wordt gecoördineerd door Disney’s Fairy Tale Weddings.

The Imagineering Story (Serie)
The Imagineering Story, een documentairereeks die de kijkers meeneemt achter de schermen van Disneyland, het Magic Kingdom, Epcot en de andere zo succesvolle themaparken. De serie vertelt het verhaal achter iconische attracties als Pirates of the Caribbean en It’s a Small World en de mensen die alle belevenissen in de parken tot leven brachten, de Disney-imagineers. The Imagineering Story laat ook zien hoeveel energie en passie Walt Disney stak in het tot leven wekken van zijn droom en welke hobbels de meester moest nemen om zijn Disneyland en later ook Disney World te realiseren.

The World According to Jeff Goldblum (Serie)
In de serie zien we hoe Jeff Goldblum meer te weten komt over items als ijs, schoenen en denim. Dat klinkt weliswaar geestdodend, maar is dankzij sexy daddy Jeff Goldblum toch enorm leuk!

Van pup tot geleide hond (Serie)
“Van Pup tot Geleidehond” is een hartverwarmende serie over een groep van zes honden die hard werken aan de ultieme carrière voor een hond. Volg hun fascinerende en verrassende reis inclusief ups en downs op weg naar het einddoel: blindengeleidehond worden voor Guide Dogs for the Blind. Ook is er ruime aandacht voor de mensen die de honden trainen, van ze houden en zich door hen laten helpen.

Marvel Hero Project (Serie)
‘Marvel’s Hero Project’ deelt de opmerkelijke en positieve verandering die verschillende jonge helden aanbrengen in hun eigen gemeenschappen in de Verenigde Staten. Deze inspirerende kinderen hebben hun leven gewijd aan onbaatzuchtige daden van moed en vriendelijkheid, en nu viert Marvel hen als de echte Superhelden die ze zijn door hen te verwelkomen in Marvel’s Hero Project.

Howard (Film)
Howard Ashman is als tekstschrijver verantwoordelijk voor Disney-klassiekers als ‘Aladdin’, ‘Belle en het Beest’ en ‘De Kleine Zeemeermin’. Ook is hij de maker van musicals, waaronder ‘Little Shop of Horrors’.

De documentaire geeft een intieme kijk in het leven van de Disney-legende, zijn creatieve drive en de processen achter de muziek. ‘Howard’, die als kind opgroeide in Baltimore, zich vormde in New York en uiteindelijk op 40-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van Aids, laat de reis zien van de man die als tekstschrijver vele harten veroverde en werkte aan de meest bekende, geliefde en klassieke Disney-films van de wereld.

Elephant (Film)
Shani een Afrikaanse olifant wordt in deze documentaire gevolgd. Samen met haar zoon Joao gaan ze op een avontuurlijk reis door de Kalahari Woestijn. Wat voor avonturen zullen ze onderweg tegenkomen? en zal de familie bij hun bestemming aankomen? Met de stem van Meghan Markle.

Avonturen van een dolfijn (Film)
Echo is een jonge tuimelaar die niet helemaal kan beslissen of het tijd is om op te groeien en nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen, of om toe te geven aan zijn gekke kant en gewoon plezier te maken. De dolfijnen gemeenschap is lastig, en het koraalrif waarin Echo en zijn familie leven, is afhankelijk van al zijn bewoners om het gezond te houden. Maar met bultruggen, orka’s, zeeschildpadden en inktvissen die steeds weer om zijn aandacht smeken, is het voor Echo heel zwaar om weerstand te bieden aan alles wat de oceaan te bieden heeft

In the footsteps of elephant (Film)
‘In the Footsteps of Elephant’ volgt filmmakers terwijl ze de epische reis van Afrikaanse olifanten door de Kalahari woestijn vastleggen voor de film ‘Elephant’. Het team heeft te maken met extreem weer, ontoegankelijk terrein, met krokodillen geteisterde wateren en nauwe ontmoetingen met leeuwen om een licht te laten schijnen op deze opmerkelijke wezens en hun oeroude migraties.

Penguins life on the edge (Film)
Een gedreven filmploeg trotseert Antarctica voor het maken van de Disneynature-film ‘Pinguïns’.

Duiken met dolfijnen (Film)
Ontdekkingsreiziger en filmmaker Céline Cousteau (Engelse versie), vertelt in ”Diving With Dolphins” over het maken van het ”Dolphin Reef” van Disneynature, het verhaal van een jonge Pacifische tuimelaar genaamd Echo. Van golfsurfen met dolfijnen in Zuid-Afrika tot dansen met bultruggen in Hawaii. De filmmakers gaan tot het uiterste – en diepten – om nieuw licht te werpen op de mysteries van de oceaan. De Disneynature-filmmakers werken samen met zeelevenexperts en wetenschappers en reizen af naar verbluffende locaties zoals de Rode Zee, Frans-Polynesië, Sipadan Island in Maleisië en de eilanden Palau.

De grote leugen (Serie)
De Grote Leugen is een grappige spelshow voor kinderen met in de hoofdrol Yvette Nicole Brown, bijgestaan door Rhys Darby als haar robot-assistent, C.L.I.V.E.. Een jeugdige deelnemer begint telkens met een opwarmronde, waarin door een maffe bedrieger en een echte expert rare leugens en leuke weetjes worden verteld. Daarna speelt het kind de hoofdronde, waarin hij of zij een echte expert ondervraagt, die bijgestaan wordt door een goeie bedrieger, over hetzelfde onderwerp. Het is aan onze deelnemer om te bedrieger te vinden! Onderwerpen variëren van kwallen tot aan het heelal tot aan superhelden! Er zijn visuele aanwijzingen, fascinerende attributen, een Hot Seat-ronde met vliegensvlugge vragen, en hilarische onderbrekingen van C.L.I.V.E.. De aflevering bereikt het hoogtepunt als de expert en de bedrieger onder de Fop Sopmachine staan, in afwachting van hun lot. Als het kind de juiste kiest, wordt de bedrieger gesopt! De Grote Leugen zit vol met buitensporige feiten die klinken als een leugen en authentieke leugens die klinken alsof ze waar zijn. Kun jij een bedrieger sneller herkennen dan een kind? Kom daar maar eens achter, bij De Grote Leugen!

Be our chef (Serie)
Be Our Chef, gepresenteerd door Angela Kinsey, is een kookwedstrijdserie die vijf gezinnen uitdaagt om heerlijke gerechten te creëren die geïnspireerd zijn door de magie van Disney. In elke aflevering gaan twee gezinnen nek aan nek in een kookopdracht met een thema in Walt Disney World. De twee gezinnen met de meeste overwinningen op hun naam halen de spectaculaire finale waar ze kans maken op een magische hoofdprijs.

Shop Class (Serie)
Een spelshow waarin teams de opdracht krijgen om creaties te ontwerpen en te bouwen. De gebouwde creaties worden vervolgens getest en beoordeelt door professionals. De professionals zullen punten uitdelen op basis van originaliteit en functionaliteit.

Black is King (Film)
Zet je volume op maximaal en geniet van de prachtige film, indrukwekkende beelden en muziek. Black is King is vernieuwend, heeft een diepere laag, maar is bovenal een lust voor het oog om naar te kijken. Je voelt, ziet en hoort dat er heel veel liefde in dit visuele album en de film is gestopt. Het spat van alle kanten van je beeldscherm af. Sit back en laat je overweldigen. We beloven dat je er geen spijt van krijgt. We zien Beyoncé in prachtige outfits en ze wordt bijgestaan door een compleet zwarte cast. Haar echtgenoot Jay-Z komt voorbij, dochter Blue Ivy en we zien ook Naomi Campbell en actrice Lupita Nyong’o.

Pixar komt tot leven (Serie)
Hoe zou jij reageren als je ineens wall-e voor je ogen ziet verschijnen? Deze reality serie laat de reacties van mensen zien als ze geconfronteerd worden met scenes uit de Pixar films.

Familie zondagen (Serie)
De geweldige knutselaar Amber Kemp-Gerstel deelt haar passie voor knutselen met verschillende jonge families in een serie van Disney doe-het-zelf projecten. Elke aflevering belicht een ander geliefd Disney thema met een uniek knutselwerk dat is ontworpen voor gezinnen om als een team te bouwen. Amber begeleidt hen door een eenvoudig te volgen stap voor stap proces, terwijl ze onderzoekt wat Disney zo speciaal maakt voor elke familie. De ouders en kinderen steken de handen uit de mouwen en werken met plezier aan knutselwerken die geïnspireerd zijn door hun favoriete Disney films en karakters.

Coco een muzikaal feest (Film)
De film Coco komt op een totaal nieuwe manier tot leven door het live zingen van de muziek uit de film. Een combinatie van live orkest muziek en animatie.

Short Circuit (Film en serie)
‘Short Circuit’ is volgens Disney een experimenteel en innovatief programma, waarbij medewerkers van de Walt Disney Animation Studios een idee kunnen pitchen en geselecteerd kunnen worden om een eigen korte film te maken.

Sparkshorts (Film en Serie)
e SparkShorts worden in een korte tijd gemaakt met een aanzienlijk kleiner budget dan de gemiddelde Pixar-film, maar de makers hebben meer artistieke vrijheid. Iedere Pixar-film bevat een waardevolle levensles, of het nu gaat om het belang van familie in Coco, of het nut van doorzettingsvermogen in Finding Nemo. De filmmakers kregen een half jaar de tijd om een animatie te creëren die aansloot bij hun persoonlijke ervaringen. Hierdoor zijn de korte films inhoudelijk niet de standaard Pixar-animaties.

Zenimation (Serie)
Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Zenimation van Walt Disney Animation Studios – een geanimeerde soundscape-ervaring. Of baby Vaiana nu geroepen wordt door de oceaan, Anna en Kristoff door een ijzig woud lopen of Baymax en Hiro Hamada over San Fransokyo vliegen, deze iconische scènes worden een ongekende auditieve ervaring met geluiden van de golven van de zee, een bevroren bos en een zwevende vlucht.

Encore! (Serie)
Encore wordt gepresenteerd door Kristen Bell, waarin ze mensen volgt die hun Middelbare school Musical over willen doen. Ze worden hier bij geholpen door professionals uit broadway. Zal het ze lukken om een mooie voorstelling te maken? en wat doet het met je als je naar zoveel jaar je oud klasgenoten weer terug ziet?

Star Girl (Film)
Leo Borlock is een doorsnee zestienjarige jongen die tevreden is om onder de radar te leven. Daar komt verandering in wanneer een onconventionele en vreemde nieuwe student, Stargirl genaamd, haar intrede doet op zijn middelbare school. De wereld van Leo en iedereen om hem heen wordt op zijn kop gezet en de manier waarop ze zichzelf en elkaar zien verandert al snel.

WandaVision (Serie)
WandaVision is een Amerikaanse superheldenserie gebaseerd op de Marvel Comics personages Scarlet Witch en Vision geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Motion Pictures.
Na de dood van Vision in Avengers: Infinity War en de gebeurtenissen van Avengers: Endgame begint Wanda Maximoff te vermoeden dat de dingen niet zijn zoals ze lijken, aangezien ze haar ideale leven lijkt te leiden en er vreemde dingen aan de hand zijn.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.