Wat gaat er om in je ziel? Hoe wil jij je graag tonen op deze aardbol? Pixar’s Soul tilt passie naar een nieuw niveau, compleet met gloeiende groene ‘zielen’ en veel jazzmuziek. Hoe verschilt deze film van Inside Out, waarin werd gesproken over wat er in het hoofd van een persoon gebeurt? Wij maken de vergelijking met de details die er al bekend zijn.

Niet alleen brengt Pixar dit jaar “Onward” uit, die waarschijnlijk spoedig op Disney+ zal verschijnen vermits de meeste bioscopen in de wereld op dit moment gesloten zijn door het corona virus, maar er komt ook nog een 2e film waar onze ogen naar gericht zijn, namelijk Pixar’s Soul. De release staat momenteel hiervoor gepland in juni 2020.

Het verhaal volgt muzikant en leraar Joe Gardner, wiens leven op zijn kop wordt gezet nadat hij in een mangat is gevallen. Hij wordt wakker als een groene figuur met een nieuw doel: het vinden van het grootste doel van zijn leven. Jamie Foxx vertolkt deze rol.

Er is niet veel anders bekend over het verhaal van deze aankomende Pixar-film, hoewel sommige fans vermoeden dat het veel jazzmuziek, grappen van Tina Fey en een andere hartverwarmende boodschap over zelfontdekking zal bevatten.

Wat is het verschil tussen Inside Out en Soul?

Er is niet slechts één aspect dat een persoon maakt tot wie ze zijn, en Pixar’s Inside Out onderzoekt dat idee. Het verhaal, in plaats van één ‘ziel’ zoals we zullen zien in Pixar’s Soul, volgt de karakters Plezier, Afkeer, Woede, Angst en Verdriet. Volgens de animatiefilm van Pixar zijn dit de emoties die hebben bijgedragen aan het maken van een persoon tot wie ze zijn.

“We gingen in een heel andere richting dan alle andere films die (Inside Out-directeur Pete Doctor’s) maakte”, zei schrijver en co-regisseur Kemp Powers. “Het is moeilijk om ons enthousiasme in te houden over hoeveel mensen verrast zullen zijn door wat ze zien.”

Wanneer zien we Pixar’s Soul in de bioscoop?

Het is bijna tijd dat fans met Joe Gardner naar deze nieuwe wereld reizen. De details rond de première van Soul naar de bioscoopzalen zijn echter nog steeds behoorlijk onduidelijk. Soul was oorspronkelijk gepland voor een première in juni 2020. Helaas kan die datum worden verplaatst naar een andere datum vanwege de golf van het coronavirus en de groeiende bezorgdheid over de openbare veiligheid.

Disney heeft de releasedata van films Mulan en Black Widow al uitgesteld. Vermoedelijk wordt de komende weken meer informatie over Soul bekend gemaakt. In de tussentijd kunnen fans onlangs uitgebrachte Pixar-films zoals Toy Story 4, Finding Dory en Coco bekijken op het streamingplatform van Disney, namelijk Disney+.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.