Disney+ is intussen aan zijn 2e maand begonnen en het aantal abonnees blijven ook maar toenemen. Momenteel zijn er al meer als 10 miljoen abonnees en er wordt verwacht dat deze tegen het einde van het jaar zelfs nog de 20 miljoen abonnees behaalt.

Sinds de lancering bied Disney+ aan hun abonnees al een zeer uitgebreide bibliotheek aan met meer als 500 films en maar liefst 7500 afleveringen van alle series samen.

Ondanks Disney+ in de meeste landen nog niet beschikbaar zijn (Momenteel enkel in Amerika, Canada, Nieuw Zeeland en Nederland), zijn al wel de eerste resultaten binnen van wat de meeste mensen op Disney+ bekijken.

Nu is de vraag natuurlijk, wat wordt het meeste bekeken door Disney+ abonnees. Volgens een recent onderzoek van Hollywood Reporter zeggen abonnees dat ze genieten van de bibliotheek met de Disney Classics waarvan de namen als The Lion King en Mary Poppins vaak terug kwamen.

Ongeveer 22% van de Disney+ abonnees (van alle leeftijdsgroepen) zegt dat ze Disney Classics het meest bekijken op het platform, met Star Wars-content op de tweede plaats (21%) en Marvel-content op de derde plaats met 15%.

De rest van de resultaten waren als volgt:

Pixar op 14%
Disney Channel op 9%
The Simpsons op 5%
National Geographic op 3%
Disney + Originals op 2%

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.