Disney+ blijft steeds groeien en beter worden, ook vinden steeds meer films van Disney, Pixar en Marvel hun weg naar Disney+ en sinds kort zijn ook zelfs alle episodes van The Simpsons op Disney+ te zien.

Voor veel fans blijft echter de vraag hoe het met Toy Story 4 zit. Je vind immers al Toy Story 1, 2 en 3 terug op Disney+ en ook “Forky” die zijn eigen kinderreeks op Disney+ heeft vind je hier zelfs op terug. Maar van Toy Story is er voorlopig nog geen enkel spoor.

Welnu, ga comfortabel zitten, want je zult minstens nog moeten wachten tot februari 2020. We zullen je even uitleggen waarom dat nog zo lang zal duren:

Er is meestal een periode van ongeveer 8 maanden vanaf de première van de film in de bioscopen tot het debuut naar de consument. In ons geval via streamingdiensten dus. De reden hiervoor is natuurlijk om mensen naar de bioscoopzalen te trekken en in sommige gevallen ook eerst nog dvd’s te kunnen verkopen voor deze daadwerkelijk op een streamingdienst staan. Deze periode kan fluctueren, afhankelijk van het succes van het bioscoop bezoek naar een film.

Gezien het feit dat Toy Story 4 in juni 2019 naar de bioscoopzalen kwam zou de releasedatum rond februari 2020 liggen. Echter, als Toy Story 4 beschikbaar wordt gesteld voor streaming in februari, is er een kans dat Disney+ het nog steeds niet krijgt op deze datum.

Toy Story 4 werd op 8 oktober 2019 beschikbaar gesteld op DVD en BluRay.

In een poging zijn abonnees te plezieren bij het beantwoorden van vragen over verwachte inhoud, reageerde Disney+ op een tweet over Toy Story 4 die het nieuws verbrak dat verwijst naar overgebleven Netflix-streamingrechten voor Pixar-films die in de weg staan.

Er is geen officieel woord wanneer deze rechten aflopen bij Netflix. Maar nogmaals, verwacht Toy Toy 4 niet te zien tot minstens februari 2020 op Disney+. Men denkt zelfs dat Toy Story 4 pas in november 2020 zal verschijnen op Disney+.

Er waren nooit plannen om Toy Story 4 op Netflix te lanceren, maar misschien is de vertraging tot ten minste februari 2020 “bijkomende schade” uit de definitieve overeenkomst tussen Disney en Netflix.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.