Vorig jaar lieten we jullie weten dat in de Verenigde Staten massaal mensen werden ontslagen, voornamelijk in het Disneyland Resort in Californië, maar ook in Walt Disney World in Florida. Het ging hier om bijna tienduizend ontslagen.

Intussen lijkt het steeds beter te gaan in de Verenigde Staten. Walt Disney World is intussen al een 10-tal maanden open en er kan ook steeds meer open en ook de capaciteit is intussen al een paar keer verhoogd. Ook het Disneyland Resort in Californië kan na 13 maanden gesloten te zijn op 30 april 2021 eindelijk weer heropenen.

In Walt Disney World begint men steeds meer en meer richting het ‘oude normaal’ te werken. Ondanks er nog best wat beperkingen in de parken gelden en er nog steeds een mondmasker plicht geld, kan men terug steeds meer en meer werkgelegenheid aanbieden.

Walt Disney World stelde zo verschillende vacatures beschikbaar die voornamelijk bedoelt zijn voor in de Disney Hotels. Het gaat voornamelijk om vacatures voor housekeeping en redders voor de zwembaden van de hotels. Ook technische mensen voor bijvoorbeeld de sanitaire zaken en voor het vuurwerk staan momenteel open. Onlangs werden er ook extra vacatures opengezet voor buschaffeurs.

2021 zal nog een lastig jaar zijn, maar het ziet er in elk geval voor de Disney Parken wereldwijd veel beter uit dan in 2020. In de Aziatische parken is het entertainment terug uitgebreid en de capaciteit al enkele keren omhoog getrokken en ook in Walt Disney World gaat het steeds beter. Eind deze maand heropent ook het Disneyland Resort in Californië opnieuw zijn beide parken. Vanaf 30 april is Disneyland Parijs het enigste Disney Resort Park dat zijn deuren nog gesloten houd vanwege de aanhoudende hoge besmettingen in Europa.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.