Ondanks het record aantal stijgende besmettingen in de Verenigde Staten, en dan met name vooral in de staat Florida waar tevens Walt Disney World zich bevind, mocht deze maand Walt Disney World toch opnieuw zijn deuren openen.

Omdat nog steeds het coronavirus er meer en meer vrij spel blijft krijgen gaat Walt Disney World nog een stap verder en zijn mondmaskers nu niet meer enkel voor kinderen vanaf 12 jaar verplicht, maar moeten kinderen ouder als 2 jaar ook verplicht een mondmasker dragen in de parken van Walt Disney World.

Het is ook verplicht om mondmaskers te dragen die dus met touwtjes over de oren gedragen horen te worden. Sjaals of andere soort gezichtsbedekking zal ook niet meer in de parken getolereerd worden.

Bij het eten en drinken zijn er nu ook strengere regels. Natuurlijk moet je je mondkapje afdoen om te kunnen eten of drinken, maar dit mag in de parken ook niet al wandelend doen. Wanneer je drinkt of eet en dus even je mondmasker afdoet, ben je verplicht in de parken van Walt Disney World stil te staan.

Uiteraard blijft ook de capaciteit nog steeds zeer beperkt, ongeveer van 30% van de capaciteit wordt toegelaten over de 4 Disney Parken van Walt Disney World.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.