In de Verenigde Staten hebben intussen al een groot deel van de bevolking hun eerste dosis gekregen, waardoor ook de laatste tijd duidelijk aan het worden is dat de vaccins er flink hun best doen en effect krijgen. In de Verenigde Staten bevinden zich 2 Disney Themaparken resorts, namelijk Walt Disney World in Florida en Disneyland Resort in Californië.

In Walt Disney World zijn deze week plannen aangekondigd om de fysieke afstandsregels te gaan versoepelen. Momenteel dient er in zowel Walt Disney World als het Disneyland Resort een afstand gehouden te worden van 1,8m van elkaar.

Er zijn nog tijdelijke aanpassingen om fysieke afstand te bevorderen. Hoewel ze fysieke afstandsmaatregelen voor gasten in veel gebieden zullen verminderen met een geleidelijke, gefaseerde aanpak, zullen de maatregelen voor afstand van 1,8 meter worden voortgezet in alle eetlocaties, winkeltjes en in gebieden waar gasten hun maskers tijdelijk kunnen verwijderen.

Volgens de website van Walt Disney World blijft het volgende nog van kracht en belangrijk:
Bewegwijzering en grondmarkeringen: Volg de bewegwijzering en grondmarkeringen die overal in Walt Disney World zijn aangebracht om gasten te helpen beter door de gemeenschappelijke ruimtes te navigeren terwijl de fysieke afstand bewaard blijft worden.
Fysieke barrières: Op geselecteerde plaatsen zijn fysieke barrières toegevoegd om een ​​goede scheiding tussen mensen te bevorderen, ook in wachtrijen en bij vervoer en attracties. Barrières kunnen bijvoorbeeld ook zichtbaar zijn in ruimtes rond kassa’s of bij Guest Relations
Groepsgrootte: Gasten die reizen met groepen van meer dan 10 worden gevraagd om op te splitsen in kleinere groepen in wachtrijen, eetgelegenheden en andere gebieden rond onze parken en resorts om fysieke afstanden beter mogelijk te maken.
Parkeren: Bij de auto-plazas wordt aangeraden contant te betalen
Training: Cast Members zijn getraind om met gasten om te gaan en richtlijnen voor fysieke afstand in gemeenschappelijke ruimtes en wachtrijen te promoten

Mensen worden ingeënt tegen het nieuwe coronavirus. Vanaf 8 mei hoefden Cast Members al niet langer de vertoningen te ondergaan. De temperatuurvertoningen voor gasten blijven volgens Disney nog tot 16 mei van kracht.

Mondmaskers zijn ook nog steeds vereist in de parken, maar kunnen worden verwijderd terwijl gasten actief eten, drinken of een buitenfoto maken, zolang ze maar stilstaan ​​en gedurende die tijd op de juiste fysieke afstand blijven.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.