Vandaag is de tracking begonnen van de eerste Disney release in 2020. Pixar’s Onward, is vandaag begonnen met tracking met een projectie van 44 miljoen dollar.

Sommigen geloven dat de voorspelling voor de release van 6 maart laag is en hoger zou kunnen gaan. De film geregisseerd door Dan Scanlon en met de stemmen van Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer en Julia Louis-Dreyfus speelt zich af in een fantasiewereld in de voorsteden, waar twee tiener elfbroers op zoek gaan om te zien of er nog magie is.

Momenteel bezit de film Zootopia van Disney Animation Studios het openingsrecord voor een animatiefilm voor de maand maart met een bedrag van 75 miljoen dollar.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SI2OEabuDDQ[/embedyt]

De film speelt zich af in een voorstedelijke fantasiewereld, bewoond door elfen, trollen, zeemeerminnen, centauren, kabouters, faunen en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood.

De komende film zal naar verwachting extreem emotioneel zijn en zelfs acteur Chris Pratt, die de hoofdrol speelt in de komende film, zegt dat Onward “veel volwassen mannen tranen” zal brengen, dus zorg er maar voor dat je een pak zakdoeken meeneemt als je deze film in de bioscoop gaat bekijken.

Daarnaast is er een speciale magie tussen Tom Holland en Chris Pratt, ze hebben een echte broederliefde voor elkaar. Dat toont ook onderstaande filmpje

[embedyt]https://youtu.be/LXrWIFYdtCE[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.