Sisterssssssss! Het is intussen 28 jaar geleden wanneer de eerste film van Hocus Pocus verscheen met de drie Sanderson heksen zusjes in de hoofdrol. Deze film is intussen een echte klassieker en voornamelijk in Amerika is het nog altijd een zeer populaire film die traditie getrouw bekeken word tijdens de Halloween periode. 

Zoals we jullie dit jaar al lieten weten komt er eindelijk een vervolg op en deze week kwamen dan ook eindelijk wat details naar buiten als onder andere het verhaal. Om te beginnen mogen we Hocus Pocus 2 tijdens de herfst van 2022 verwachten op Disney+
Dit is prima op tijd voor de Halloween periode. Sarah Jessica Parker (Sarah), Bette Midler (Winifred) en Kathy Najimy (Mary), die de rol destijds hadden van de Sanderson zusjes, zullen opnieuw deze rol op zich nemen. Als dat al geen goed nieuws is?

In deze nieuwe vervolgfilm zullen deze heksen opnieuw door drie jongen vertrouwen per ongeluk terug keren naar het hedendaagse Salem, een stad in Massachusetts. 

De productie gaat binnenkort van start en zou na een jaar afgerond moeten zijn. Hocus Pocus 2 is trouwens niet de enigste film dat een vervolg is op een succesvolle film. Ook Enchanted krijgt op dit moment een vervolg in de maak onder de naam Disenchanted. 

Binnenkort zullen we dus kunnen genieten van een vervolg van twee succesvolle films!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.