Eerder deze week deelden we al enkele beelden van de nieuwe attractie Tiana’s Bayou Adventure in Walt Disney World, een boomstammetjes waterattractie met een in en outdoor darkride van Disney’s animatiefilm ‘Prinses en de Kikker’. Deze vervangt de voormalige attractie ‘Splash Mountain’.

Ondanks de attractie pas opent op 28 juni 2024 heeft het Youtube Kanaal van DisneyParks al zelf een video online gezet van de attractie.

De attractie speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van De prinses en de kikker af. Om haar gemeenschap te helpen, heeft Tiana een voedselcoöperatie opgericht die eigendom is van werknemers, Tiana’s Foods genaamd, gebouwd op een zoutkoepel die ze heeft gekocht. Op de dag dat gasten op bezoek komen, is het carnavalsseizoen en Tiana organiseert een feest voor de inwoners van New Orleans. Ze realiseert zich dat haar feest door een verwisseling een band mist en de hulp van de gasten nodig heeft om er een te vinden, terwijl ze haar en Louis vergezellen op een reis naar de bayou om muzikale dieren te zoeken.

Eind dit jaar zal ook in Disneyland Californië deze attractie opengaan, waar net zoals in Walt Disney World in Florida de attractie Splash Mountain vervangen wordt.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.