Momenteel is het nog steeds wachten tot de beide parken van Disneyland Parijs weer kunnen heropenen. Intussen zijn de andere 5 Disney themaparken resorts  wereldwijd al weer volledig heropent en is men daar ook steeds meer aan het versoepelen en steeds meer terug naar hoe het oorspronkelijk was aan het terugkrijgen. Intussen is het enkel nog wachten op de heropening van Disneyland Parijs.

Intussen gaat het ook in Europa steeds beter met de corona cijfers, mede dankzij de vaccinatie campagne die eindelijk op gang begint te komen in de Europese landen. Een heropeningsdatum voor Disneyland Parijs is er momenteel nog niet, al zit de verwachting dat dit ergens in juni zal gebeuren of we tegen dan alleszins zeker een datum zullen krijgen.

Ondanks momenteel nog alles gesloten is op het grondgebied van Disneyland Parijs komt er het eerste lichtpuntje aan. Op 22 mei 2021 zal Disney Village al klein gedeeltelijk open. World of Disney, de grootste Disney winkel in het gebied, zal de deuren weer heropenen, wel nog met beperkte openingstijden van 12 tot 17u en dit dagelijks. Er is dus geen sluitingsdag voorzien. Daarnaast zal het voornamelijk een uitverkoop zijn met zeer grote kortingen om binnenkort dan plaats te maken voor het vernieuwde assortiment. 

Naast World of Disney gaat ook de Bioscoop ‘Gaumont’ opnieuw open, deze zelfs al iets sneller namelijk vanaf 19 mei 2021.

Over de andere winkeltjes en eetgelegenheden is er momenteel nog niks bekend, al zal waarschijnlijk op termijn hier ook stelsel matig steeds meer geopend worden en zal alles weer op volle toeren draaien wanneer ook de Disney Parken weer operationeel zijn.

We houden jullie op de hoogte bij nieuwe updates!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.