“Hallo daar! Mijn naam is Dug. Ik heb je net ontmoet, en ik hou van je.”
Sowieso is het één van de bekendste zinnen die je herkent uit de film UP, van Dug de hond met de hightech halsband die direct al zijn gedachten luidop zegt voor je. Nu volgt er goed nieuws, want Dug krijgt namelijk 5 kortefilmpjes die op Disney+ zullen verschijnen vanaf 1 september 2021.

In de kortfilmpjes zullen we zowel de avonturen als tegenslagen van Dug volgen die zich afspelen in zijn eigen achtertuin. Of ten minste zo ziet Dug het, want je zult er als kijker al zelf snel achterkomen dat dit eigenlijk de achtertuin van Carl is. De verhalen zullen zich dan ook afspelen vanuit de ogen en gedachten van Dug, door deze andere kijk zal dit ervoor zorgen dat het deze 5 kort filmpjes interessant gaat maken om ze te bekijken.

In de trailer voor Dugs Dagen die op 26 augustus werd uitgebracht, zien we niet alleen Dug spelen met zijn speelgoed, wat overigens een indrukwekkende verzameling is, maar we zien hem ook strijden met een eekhoorn (hoe kon het ook anders) en zelfs in de problemen komen voor het opgraven van bloemen in de achtertuin.

In de trailer die we hieronder met je delen zien we zelf niet erg veel wat opzich logisch is vermits het om 5 kort filmpjes gaat en men dan moeilijk al al te veel hierover kan delen. Het goede nieuws overigens is dat alle 5 de kort filmpjes tegelijk vanaf 1 september beschikbaar zullen zijn om te bekijken op Disney+

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.