Op 1 oktober 1971 werd Walt Disney World Resort officieel geopend voor gasten. Dit was het resultaat van het jarenlang uitwerken, plannen en ontwikkelen van Walt Disney’s magische droom. In de vijf decennia daarna bleef de vakantiebestemming zich uitbreiden met nieuwe verhalen, figuren en avonturen om een leven lang te koesteren. En nu er een belangrijke mijlpaal nadert, kunnen gasten vanaf 1 oktober 2021, ter ere van de 50ste verjaardag van het resort, deelnemen aan ‘The World’s Most Magical Celebration’.

Deze feestelijke viering van 18 maanden biedt nieuwe ervaringen in de vier themaparken van het resort en daarbuiten, waar een sprankelend kleurrijk decor verschijnt. In het hart van dit alles schittert het Kasteel van Assepoester in het Magic Kingdom Park. Dit Kasteel heeft in 2020 een koninklijke make-over gekregen met nieuwe gouden vlaggenlijnen en daarbij komen sprankelende gouden versieringen en andere nieuwe verbeteringen, waaronder een 50-jarig jubileum-embleem dat gasten verwelkomt om deel te nemen aan de festiviteiten.

Bakens van Magie bij de vier Walt Disney World themaparken
Als onderdeel van ‘The World’s Most Magical Celebration’ veranderen de iconen in de Walt Disney World themaparken ‘s nachts in prachtige Bakens van Magie, die tot leven komen met een sprankelende gloed.

• Het Kasteel van Assepoester verlicht het Magic Kingdom met een oogverblindende uitstraling die sprankelt van toverstof.

• In Disney’s Animal Kingdom Theme Park schijnt een warm licht uit de Tree of Life, terwijl vuurvliegjes zich verzamelen om de magie van de natuur te vieren.

• Het Hollywood Tower Hotel in Disney’s Hollywood Studios wordt overspoeld met een schittering die de sfeer van verbeelding en avontuur oproept.

• En bij EPCOT schijnen nieuwe lichten over de reflecterende panelen van Spaceship Earth, die met elkaar in verbinding staan ​​in een symbool dat lijkt op sterren aan een nachtelijke hemel. De permanente nieuwe verlichting blijft ook na ‘The World’s Most Magical Celebration’ een iconisch kenmerk van het park.

Mickey en Minnie: nieuwe kostuums voor de feestelijke gelegenheid
Mickey Mouse en Minnie Mouse krijgen sprankelende nieuwe looks, op maat gemaakt voor deze speciale gelegenheid. Hoogtepunten van deze feestelijke ontwerpen zijn onder meer prachtig geborduurde impressies van het Kasteel van Assepoester, aangevuld met vuurwerk, en een brokaat van meerkleurige, kleurrijke en glinsterende stof – allemaal met gouden accenten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.