LEGO fans opgelet! Vanaf 1 juli komt er weer een nieuw verzamelobject voor bij je LEGO Disney verzameling. LEGO heeft namelijk in stilte het nieuwe LEGO Frozen ijskasteel onthuld, welke je kunt vinden onder nummer 43197 – The Ice Castle. De set bestaat uit maar liefst 1709 stuks en bevat ook verschillende poppetjes: 4x snowgie, Olaf, Kristoff, Anna en Elsa. Van Elsa zitten er twee poppetjes in het pakket, eentje als koningin Elsa en eentje als haar beroemde outfit wanneer ze het liedje ‘Let it Go’ in de film zingt. Er hangt wel een prijskaartje aan vast, deze zal 209,99 euro kosten.

Beschrijving door LEGO:
Deze prachtige LEGO® ǀ Disney Het IJskasteel (43197) set is een fantastische verrassing waarmee de wat oudere fans van Disney’s Frozen mooie herinneringen aan hun geliefde films kunnen ophalen.
Maak een indrukwekkend model van het beroemde kasteel, compleet met de monumentale trap, grote hal en ijsfontein plus 9 personages, waaronder 4 minipoppetjes en een LEGO® figuur van Olaf.
Deze geweldige LEGO® ǀ Disney set zit tot de nok toe vol accessoires, waaronder een bouwbaar miniatuurmodel van kasteel Arendelle en een schip in een fles. Perfect voor het naspelen van de mooiste filmscènes of nieuwe fantasierijke verhalen.

Disney Frozen fans van 14 jaar en ouder zullen dit unieke en uitdagende bouwmodel fantastisch vinden. Het kasteel bestaat uit meer dan 1700 onderdelen en zit vol slimme details – een prachtig cadeau en bouwproject.
Het kasteel is ca. 65 cm hoog, 35 cm breed en 19 cm diep. Deze set ziet er niet alleen prachtig uit, je kunt er ook allerlei fantasierijke rollenspellen mee spelen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.