Sinds de corona pandemie uitbrak had dit naast verschillende maatregelen en lockdowns ook een zware impact op de entertainment industrie in de Disney Parken wereldwijd. Zo werden shows, vuurwerk en parades voor onbepaalde tijd stop gezet en ook meet en greets zien er nu wat anders uit dan we voorheen gewend waren.

Intussen zijn we een jaar verder en nog steeds is het entertainment niet zoals we het kennen in de Disney Parken. Al zien we steeds meer signalen dat er licht aan het einde van de tunnel begint te komen. In Hong Kong Disneyland, Tokyo Disney Resort en Shanghai Disneyland werden bijvoorbeeld sinds kort vuurwerkshows al weer hervat. Tokyo Disneyland gaat nu een stapje verder. Vanaf 1 april start deze als eerste Disney Park Resort terug met shows zoals we ze voorheen kende al is het voorlopig nog voorzichtig omdat de gezondheids en veiligheidsprotocollen in Japan nog steeds gevolgd moeten worden. 

Het gaat om de show ‘Big Band Beat: A Special Treat’ en ‘Mickey’s Magical Music World’ die hun terugkeer zullen maken.

Big Band Beat wordt hervat in een gewijzigde vorm, in overeenstemming met de gezondheids en veiligheidsprotocollen in Tokyo Disney Resort. Als gevolg hiervan is de show tijdelijk hernoemd tot Big Band Beat: A Special Treat . The Oriental Land Company heeft geen verdere details vrijgegeven over de wijzigingen die in de show zijn aangebracht.

Mickey’s Magical Music World – Ondertussen kondigde de Oriental Land Company aan dat Mickey’s Magical Music World , de show die zal spelen in het gloednieuwe Fantasyland Forest Theatre in Tokyo Disneyland, ook op 1 april zijn debuut zal maken. In tegenstelling tot Big Band Beat vermeldde de Oriental Land Company geen wijzigingen in de beoogde visie van de show. Japan Airlines zal het theater sponsoren en de sponsoring verplaatsen van Mickey’s PhilharMagic.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.