Ondanks Disneyland Parijs enkele maanden gesloten was door de lockdowns wereldwijd en ook nu met een beperkte capaciteit en mondmasker plicht mensen binnenlaat weerhoud ze dit niet om verder te blijven werken aan de grote uitbreidingsplannen van de Walt Disney Studios.

In verschillende fases zullen er de komende jaren allerlei nieuwe themalanden openen in het Walt Disney Studios Park. Het eerste land dat klaar zal zijn is Marvel Land en zal in de loop van 2021 zijn deuren moeten openen. Het Marvel Land was het vroegere Backlot in het Walt Disney Studios Park. Bij dit land zullen er 2 gloednieuwe attracties geopend worden, een meet en greet locatie met de Marvel superhelden, een restaurant en ook zal er een nieuw pad aangelegd worden richting Café des Cascadeurs dat later toegang zal verlenen tot de nieuwe Main Street en Hub van de Walt Disney Studios die later zal openen. Later zullen er nog enkele uitbreidingen in dit themaland volgen.

Klik hier om alles te weten te komen over de uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park en de nieuwe themalanden die de komende jaren zullen openen >>

Deze week  gaf het Twitter kanaal ‘OutsidEars’ ons een zicht hoe het eraan toe gaat en hoe de vorderingen staan van het Marvel Themaland.

Aan het stuk waar het Marvel Themaland (waarschijnlijk onder de naam Avengers Campus) zal beginnen (ter hoogte van Place des Stars in het Walt Disney Studios Park) is men druk in de weer met het leggen van electriciteit, telecommunicatie, sanitaire voorzieningen, waardoor er momenteel veel loopgraven te vinden zijn.

Aan Slingshot, wat een toekomstige Spiderman attractie zal worden, vordert het werk ook. De installatie van de verschillende airconditioners en het waterdicht maken van de geïsoleerde daken wordt voortgezet. De montage van de steiger gaat door terwijl de plaatmetalen bekleding van de valse gevels wordt aangebracht.

Aan de vroegere Rock ‘n Roller Coaster dat nu een thema zal krijgen van Iron man gaan de vorderingen ook goed vooruit. We zien dat de betonnen basis van het toekomstige ronde scherm bijna voltooid geraakt. De verwachting is klaar om de metalen structuur te verwelkomen. De verhoogde ruimte die de attractie bedient en zich op hetzelfde niveau bevindt als de toekomstige wachtrij aan de buitenkant, is opgevuld.

Het hartje van het nieuwe themaland is momenteel volledig in bedrijf als je bovenstaande foto bekijkt. Het is een ware bouwwerf waar steeds meer en meer vorderingen komen.

Klik hier voor alle informatie voor het Marvel Themaland >>

Klik hier voor alle informatie over alle toekomstige uitbreidingen >>

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.