Gisteren lieten we jullie nog weten dat Disneyland Parijs extra maatregelen zou nemen tegen de verspreiding van het Corona virus dat in de wereld heerst. Zo zouden de shows beperkt worden tot maximum 1000 gasten per voorstelling. (Klik hier voor het bericht van gisteren)

Vandaag treft Disneyland Parijs weer nieuwe maatregelen om tegemoet te komen aan de eisen van de Franse overheid.

Parades en shows
Alle parades in het park worden met ingang van vandaag geschrapt. Zo rijd de dagelijkse parade Disney Stars on Parade tijdelijk niet meer uit en ook Frozen 2: An Enchanted Journey is niet meer te zien. Dit geld evenals voor de show. Ook de tijdelijke prinsessenparade die werd ingevoerd ter vervanging van het prinsessen paviljoen dat tijdelijk zijn deuren dicht deed rijd niet meer uit.

De avondshows in beide parken gaat ook niet meer door. De dagelijkse avondshow Disney Illuminations is voor de komende tijd geschrapt, en ook in de Walt Disney Studios is het vuurwerk van Star Wars: A Galactic Celebration tijdelijk geschrapt.

Attracties en winkels
Alle attracties en winkels blijven openen, maar zullen zeer goed opgevolgd worden door de Cast Members. Rijen zullen meer opgesplitst worden en er zal ook nog maar een max aantal mensen in de wachtrijen mogen aanschuiven. Dit geld ook voor restaurants en winkels, waar ze nu een beperkt aantal bezoekers steeds toelaten.

In ruil voor de geschrapte parades en shows zullen er extra Disney figuren naar buiten gebracht worden voor meet en greets. Het gaat hier wel allemaal om figuren met een masker, face characters komen al enkele dagen niet meer naar buiten voor meet en greets.

Disneyland Parijs heeft voorlopig ook nog steeds geen plannen om zijn deuren te sluiten. Zolang de Franse overheid dit niet verbied zal Disneyland Parijs gewoon open blijven voor zijn gasten.

Deze maatregelen zijn sowieso al van kracht tot en met 15 april 2020

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.