Vorig jaar werd de eerste editie van The Lion King & Jungle Festival gestart in Disneyland Parijs. Vanaf dag één was het direct duidelijk dat dit een schot in de roos was, met enorm veel preformers, prachtige muziek, fantastische acts en een geweldige sfeer wist dit seizoensfestival iedere bezoeker hun hart te veroveren.

Ook voor dit jaar stond The Lion King & Jungle Festival op de planning voor een 2de editie. Enkel leek het er op dat het coronavirus er een stokje zou voorsteken. Normaal was The Lion King & Jungle Festival al bezig sinds 20 juni 2020, maar Disneyland Parijs beloofde al om te zoeken naar een oplossing, en dat is ze ook goed gelukt. The Lion King & Jungle Festival keert daarom vanaf 15 augustus 2020 terug naar Disneyland Parijs. Echter zal deze nu verdeeld worden over beide parken, zo zal een deel doorgaan in het Disneyland Park en een ander deel in het Walt Disney Studios Park terwijl normaal alle activiteiten van dit festival alleen doorgaan in het Disneyland Park. Dit om tegelijk ook het volk te verspreiden en voor de nodige oplossingen te zorgen. Ondanks Disneyland Parijs in beide parken maar een beperkte capaciteit toelaat, kan het anders alsnog zorgen voor bepaalde drukte tijdens een opvoering.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands
Disneyland Park

Kom naar Frontierland en beleef met beroemde scenes uit The Lion King zoals je ze nooit eerder hebt gezien. Droom weg op de meeslepende ritmes van de djembés en drums bij de gloednieuwe show, alleen te zien in Disneyland Paris. Swing, spring en brul van plezier wanneer de zangers, dansers en acrobaten in de kostuums van Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar de beroemde liedjes van de Pride Rock voor je ogen tot leven brengen.


The Jungle Book Jive
Walt Disney Studios Park

Terwijl het festival start op 15 augustus 2020, kun je van deze show pas genieten vanaf 22 augustus 2020. Door het grote aantal preformers en de omvang van de show tijdens de coronacrisis zal deze nu niet meer voor het kasteel op Central Plaza plaats vinden, maar zal deze tijdelijk opgevoerd worden in de Stunt Show Arena van de Walt Disney Studios. De preformers hebben hier veel meer ruimte, en men kan zo meer publiek laten genieten van de show op een veilige afstand van elkaar.

Bereid je voor op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle met deze muzikale parade. Ken je The Jungle Book al op je duimpje? Laat je dan verrassen door de toevoeging van vier nog nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een geheel nieuwe swing geven. Haak in met Baloe, Koning Lowietje en hun maatjes voor een vrolijke jungledans en help Mickey en zijn vrienden bij hun mysterieuze ontdekkingstocht door een fantastisch dierenrijk.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.