Deze week brachten we jullie op de hoogte (klik hier) dat Shanghai Disneyland tijdelijk zijn deuren sluit om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.
Ondanks China allerlei maatregelen treft lijkt het virus zich snel te verspreiden en worden er meer en meer mensen ziek en zijn er ook al verschillende mensen hieraan overleden.

China zet alles in gang om dit virus tegen te gaan, zo is nu ook Hong Kong Disneyland aan de beurt dat tijdelijk zijn deuren sluit. Vandaag berichte Hong Kong Disneyland al eerder dat ze tijdelijk de character meet en greets stop gezet hadden om verspreiding van het virus tegen te gaan. Intussen is dit geëvolueerd naar een tijdelijke sluiting van het park.

Het effect (of potentieel effect) van coronavirus op Disneyland Shanghai en Hong Kong Disneyland betekent momenteel niet dat Disney-fans deze parken in de toekomst niet zouden moeten bezoeken. Disney doet gewoon hun deel om ervoor te zorgen dat de uitbraak van het coronavirus in China geen invloed heeft op gasten en Cast Members van de Disney Parken.

Veel bedrijven, waaronder detailhandelaren, luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus en hotelexploitanten, zijn zeer alert, omdat de gezondheidsautoriteiten vrezen dat het besmettingspercentage zou kunnen versnellen tijdens het nieuwe maanjaar, wanneer honderden miljoenen Chinezen in binnen- en buitenland reizen.

Het team van Magicontheweb.com doet zijn uiterste best om jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen en de gevolgen voor de Disney Parken in China.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.