Disney geeft ons eindelijk een nieuwe en aangename trailer weer van de aankomende nieuwe film ‘Luca’ die door Disney’s Pixar Studio’s gemaakt word. Vanwege de corona pandemie wereldwijd heeft men besloten net als Pixar film ‘Soul’ dat rechtstreeks uitgebracht werd op 25 december 2020 op Disney+ en dit volledig gratis, hetzelfde te doen voor ‘Luca’. Luca zou hierdoor onmiddelijk op 18 juni gratis voor alle abonnees beschikbaar gesteld worden op Disney+.

Wanneer we de nieuwste trailer bekijken zien we direct dat Pixar film Luca, een luchtig, zonovergoten coming-of-age-verhaal is over twee jongens die in de zomer door een Italiaans strandstadje galavanteren.  Persoonlijk krijgen wij direct een zuiders vakantiegevoel bij het zien van de trailer, en hebben we vrij hoge verwachtingen rond de film. De laatst uitgebrachte Pixar Film ‘Soul’ dat afgelopen week nog met 2 Oscars naar huis mocht gaan had misschien wel een dieper verhaal, maar we verwachten dat ook hier een leuke verhaallijn gaat volgen.

Het pittoreske verhaal speelt zich af aan de Italiaanse Rivièra en volgt twee jonge zeemonsters die zich vermommen als mensen voor een “onvergetelijke zomer”.

“Gelegen in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra, is de originele animatiefilm een ​​coming-of-age-verhaal over een jonge jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met ijs, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het wateroppervlak ”, aldus een samenvatting van de film.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.