Vanaf 2 juli is het zover, dan gaat de serie ‘Monsters At Work’ in première op Disney+. Deze serie is een spin-off van Monsters en Co. De serie zal dan ook een vervolg zijn op deze animatiefilm die in 2001 werd uitgebracht.

Het verhaal
Zes maanden na de gebeurtenissen van Monsters Inc. maakt de stad Monstropolis de overgang om te worden gevoed door het geluid van gelach. Tylor Tuskmon, een recent afgestudeerde Scare Major van Monsters University, werkt als monteur in het Facilities Team, en droomt ervan samen te werken met zijn idolen, Mike Wazowski en James P. “Sulley” Sullivan.

Het was al sinds november 2017 geleden dat Disney toen bekend maakte dat men een serie zou maken met de titel ‘Monsters At Work’ welke gebaseerd is op de Monsters en Co franchise. Deze zou op hun toekomstige streamingplatform komen, welke we intussen natuurlijk al kennen als Disney+ en al bijna 2 jaar live is. Door de corona pandemie werd de productie wel wat vertraagd, waardoor we nu dus eigenlijk later dan voorzien eindelijk kunnen genieten van deze serie.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.