Marvel heeft gisteren een officiële trailer gepubliceerd over de nieuwe docufilm die vanaf  12 februari op Disney+ verschijnt.
De documentaire laat je een kijk achter de schermen zien hoe ze aan inspiratie kwamen op de superhelden van Marvel zoals we die nu kennen.

Ondanks Marvel nu totaal niet weg te slaan is en fantastisch populair was, was het vroeger niet altijd een even gemakkelijke tijd voor Marvel.
Marvel Comics is samen met concurrent DC Comics momenteel de grootste spelers in deze categorie. Marvel heeft ondanks dat gegeven toch al een paar keer op het punt gestaan waar het leek dat Marvel zou omvallen. X-men dat uitgebracht in 2000 en Spider Man uit 2002 zorgde wel dat het merk weer een boost kreeg, maar de echte redding kwam voornamelijk in 2008 door Marvel Cinematic Universe en uiteraard de overname kort daarop in 2009 door Disney.

Marvel’s Behind the Mask is volgens ons sowieso een must see om nog meer te weten te komen achter het merk Marvel, maar tegelijk ook achter de bekende superhelden. Ook al ben je niet volledig mee met de Marvel films of heb je er zelf niet veel mee, dan zijn we er alsnog zeker van dat je van deze documentaire fan zult zijn!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.