Timmy Failure: Mistakes Were Made is al op weg om de beste filmtitel van 2020. De aankomende Disney+ film is een aanpassing van de kinderboekenreeks van Stephan Pastis, die begon met een titel met dezelfde naam, voor het eerst gepubliceerd in 2013. Timmy Failure (vertaald Timmy Mislukkeling) heeft een Oscar-winnaar in de stoel van de regisseur, namelijk Tom McCarthy (bekend van Spotlight). Het draait om het titelpersonage (Winslow Fegley), een detectiveagentschap voor één kind (en één ijsbeer) in de zeer eigenzinnige en zeer passende setting van Portland, Oregon.

De eerste trailer is intussen uitgekomen en geeft ons een mooi beeld van wat we mogen verwachten.
Of het nu gaat om Timmy’s ontmoeting met een schooladviseur (Craig Robinson) of zijn minachting voor het werken met lokale wetshandhavers, deze eerste blik zit vol met een bepaald soort stijl.

Timmy Failure: Mistakes Were Made, zal later deze maand te zien zijn in het gedeelte ‘Kids’ van het Sundance Film Festival. Speciaal gemaakt voor de jongere onafhankelijke filmfans, is de sectie ‘Kids’ geprogrammeerd in samenwerking met Utah Film Center dat het jaarlijkse Tumbleweeds Film Festival presenteert, het premiere filmfestival van Utah voor kinderen en jongeren.

Bekijk de eerste trailer voor Timmy Failure: Mistakes Were Made hieronder. Vanaf 7 februari is hij beschikbaar op Disney+

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4loOtFz–J0[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.