Vandaag werd er een lijst gepubliceerd op filmtotaal met de top 25 best bekeken films op Disney+. Zoals je leest gaat het hier dus enkel om metingen van de films en dus zijn de series hier niet mee in berekend.

Opvallend is dat er in de top 3 slechts één film staat die recent is uitgebracht, de andere zijn al reeds enkele jaren te bekijken. Het lijkt er vooral op dat de Disney films toch het best bekeken worden op Disney+ ondanks men soms wel denkt dat Marvel hier ook hoog in scoort.

Verder is het ook opvallend dat er enkele Kerst films in de top 25 staan terwijl deze top 25 gebaseerd is op het volledige jaar 2020 en niet enkel op het einde van het jaar.

We houden jullie niet langer meer in spanning, dit is de top 25 van meest bekeken films in 2020 op Disney+

De top 25
1. Moana (Disney)
2. Frozen 2 (Disney)
3. Frozen (Disney)
4. Home Alone (Kerstfilm/20th Century Fox)
5. Toy Story 4 (Pixar)
6. Home Alone 2: Lost in New York (Kerstfilm/20th Century Fox)
7. Mulan 2020 (Live action Disney)
8. Avengers: End Game (Marvel)
9. The Santa Clause (Kerstfilm/Buena Vista Pictures & Walt Disney Pictures)
10. Hamilton (Broadway Musical)
11. Hocus Pocus (Halloween/Disney)
12. The Nightmare Before Christmas (Halloween-Kerst film/Touchtone Pictures)
13. Tangled (Disney)
14. Zootopia (Disney)
15. Once upon a Snowman (Disney Short)
16. Godmothered (Kerstfilm/Disney)
17. Aladdin (Disney)
18. Toy Story (Pixar)
19. Coco (Pixar)
20. Onward (Pixar)
21. The Incredibles 2 (Pixar)
22. Maleficent: Mistress of Evil (Live action Disney)
23. The Lion King 2019 (Live action Disney)
24. Noelle (Kerstfilm/Disney)
25. Star Wars: The Rise of Skywalker (Star Wars)

One response

  1. […] Enkele dagen geleden gaven we jullie een kijkje op welke 25 films het meest bekeken werden op Disney+ in 2020. Intussen zijn ook de cijfers bekend voor de series die op Disney+ bekeken werden in 2020. En daar komt toch wel een vrij onverwachte top 3 naar boven. Terwijl de meeste wellicht denken dat The Mandalorian de meest bekeken serie was op Disney+ in 2020, zit deze zelfs niet eens in de top 3.De top 10 best bekeken series op Disney+ in 2020..1. The Simpsons2. Mickey Mouse Clubhouse3. Star Wars: The Clone Wars4. The Mandalorian5. Jessie6. Agents of S.H.I.E.L.D.7. Phineas and Ferb8. Puppy Dog Pals9. Sofia the First10. ViolettaThe Simpsons is natuurlijk een serie met intussen meer als 30 seizoenen. Sinds 1989 wisten men al snel de wereld te veroveren met deze animatieserie. Er zijn dan ook honderden afleveringen te bekijken die steeds goed bekeken worden, wat dus ook verklaart dat deze tot best bekeken serie uitrolt. De tweede plaats is dan weer iets wat de allerkleinste waarschijnlijk bijna dagelijks wel afleveringen van bekijken, op deze manier kom je als goed bekeken serie ook snel omhoog. Dat The Mandalorian op de 4de plaats staat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat deze slechts 2 seizoenen bevat en deze ook minder vaak opnieuw herbekeken worden als bijvoorbeeld series als The Simpsons, Mickey Mouse Clubhouse en Star Wars: The Clone Wars. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.