We kunnen gaan aftellen, want op 17 december 2021 komt Spider-Man: No Way Home eindelijk naar het grote scherm. Volgens Tom Holland, de acteur die de rol van Spider-Man op zich neemt zegt dat deze film tevens gelijk het einde zal zijn van de franchise sinds de eerste film met hem in Spider-Man: Homecoming uit 2017.

De nieuwste film Spider-Man: No Way Home is één van de meest langverwachte films die Marvel gekend heeft. Jon Watts, de regisseur van deze film wilt dan ook kost wat kost deze derde film laten voldoen aan de hoge verwachten van de fans. De film zou het einde van een tijdperk benaderen.


Sony’s Spider-Man-personages zijn nu in het spel, met de mogelijkheid dat we acteurs uit de andere Spider-Man films gaan zien zoals van Tobey Maguire’s Peter Parker en Willem Dafoe’s Norman Osborn aka Green Goblin van Sam Raimi’s Spider-Man- trilogie, evenals Andrew Garfield’s Parker en Jamie Foxx’s Electro van Marc Webb’s Amazing Spider-Man- serie. Het is bevestigd dat Alfred Molina’s Doctor Octopus een rol zal spelen in de nieuwe film, die getoond werd in de laatste trailer dat tevens een serieus record aan kijkers wist te vestigen.

Spider-Man-acteur Tom Holland vertelt aan Entertainment Weekly hoe de epische film werd behandeld als het laatste hoofdstuk van de franchise. Hoewel hij toekomstige avonturen voor zijn Peter Parker en andere personages zoals MJ ( Zendaya ) en Ned Leeds (Jacob Batalon) niet uitsluit, zegt hij dat na No Way Home niets meer hetzelfde zal zijn.

Dit zei Tom Holland:
“We behandelden [ No Way Home ] allemaal als het einde van een franchise, laten we zeggen. Ik denk dat als we het geluk hadden om opnieuw in deze personages te duiken, je een heel andere versie zou zien. Het zou niet langer de Homecoming- trilogie zijn. We zouden het wat tijd geven en proberen iets anders te bouwen en de films tonaal te veranderen. Of dat gebeurt of niet, ik weet het niet. Maar we behandelden [ No Way Home ] zeker alsof het ten einde liep, en het voelde ook zo.”

Hoe Peter Parker van Tom Holland de kloof tussen Marvel Studios en Sony zal blijven overbruggen, valt nog te bezien. Met fans die extreem hoge verwachtingen hebben van No Way Home , lijkt het alsof het publiek klaar is voor een grote finale van de Homecoming- trilogie.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.