Ook Tokyo Disneyland maakte vandaag bekend dat het zijn deuren weer zal heropenen, namelijk volgende week al op woensdag 1 juli 2020. Het is hiermee het laatste Disney Park Resort van de 6 dat een datum bekend maakt.

Momenteel zijn Shanghai Disneyland en Hong Kong Disneyland al open, volgende week zal dan Tokyo Disneyland volgen, gevolgd door Walt Disney World op 11 juli, op 15 juli volgt Disneyland Parijs en tot slot volgt op 17 juli het Disneyland Resort in Californië.

In het Tokyo Disney Resort zullen beide parken opnieuw openen op 1 juli, dit betekend zowel Tokyo Disneyland als Tokyo DisneySea. Er zal wel een beperkte capaciteit zijn om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Zo zullen er maar 15000 gasten toegelaten worden per dag. Ook hier zal een reservering dus verplicht zijn.

Tokyo Disney Resort is het laatste Disney Resort in Azië dat na de sluitingen weer zal heropenen. Zowel Shanghai Disneyland als Hong Kong Disneyland zijn heropend op respectievelijk 11 mei en 18 juni 2020. Concurent ‘Universal Studios Japan’ is ook al weer operationeel sinds 8 juni 2020.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.