Sinds de start van de corona pandemie heeft dit niet alleen de wereld een flinke slag in het gezicht gegeven maar ook de Disney themaparken. Tijdelijke sluiting van de parken wereldwijd al gevolg, en bij de heropeningen veel in andere vorm dan we gewoon zijn. De Disney Themaparken blijven echter steeds alles uit de kast halen om het beste van zichzelf te kunnen geven en de magie te laten leven.

Nochtans als je nu naar één van de Disney Parken gaat die geopend is weet je dat het entertainment aanbod aanzienlijk afgeslankt is. Veel minder shows, volwaardige parades tijdelijk on hold en in sommige Disney Parken is er momenteel ook geen avondshow meer met effecten en vuurwerk zodat er niet veel volk op elkaar zou komen.

We wisten intussen al wel dat enkele Disney Parken toch al wel herstart zijn met hun avondshow vermits de parken op beperkte capaciteit momenteel werken en je voor deze show in de buitenlucht staat en veel meer kunt verspreiden over een grote oppervlakte.

Qua parades doen de Disney Parken het nu met kleine cavalcades waarop enkele Disney figuren te zien zijn. Deze rijden onaangekondigd door het park en is na 1 tot 3 minuten al weer voorbij. Op deze manier zorgt dit niet voor samenscholingen. Ondanks shows en voornamelijk parades enorm meedragen aan de magie van de Disney Parken is dit voor de gasten toch een vrij groot gemis.

2021 lijkt echter wel een beter jaar als 2020. Steeds meer en meer Disney Parken gaan en blijven operationeel en ook de capaciteit gaat hier en daar weer omhoog en ook het entertainment begint terug steeds beter en beter te gaan. Tokyo Disneyland brengt daarnaast sinds vandaag weer de Dreaming Up! Parade uit in volwaardige versie. Alle parade wagens rijden weer volledig uit en staat nu ook weer vermeld in het entertainment aanbod. Ook neemt iedereen weer plaats in de parade, het enigste wat opvalt is dat preformers wel afstand van elkaar houden, waardoor je ook grotere spaties hebt tussen de parade wagens. Echter valt dit totaal niet op, het is enkel omdat we weten dat dit door de corona komt dat het in je achterhoofd even opvalt.

Hieronder vind je een filmpje van de Dreaming Up! Parade in Tokyo Disneyland die na meer als een jaar weer volwaardig uitrijd!

Met deze zet komt Disney weer een stapje dichter met de parken naar het entertainment aanbod van vroeger. Welk Disney Park zou jij graag als volgende aan de beurt zien dat weer een volwaardige parade laat rijden?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.