Vanaf 12 april zal Spider-Man: No Way Home uitgebracht worden op DVD, Blu-Ray en 4K Ultra HD. Hierin brengt Sony Pictures speciale features uit voor mensen die deze zouden aankopen. Sony Pictures bracht deze week alvast een preview uit van één van de speciale features die mee toegevoegd zit aan de digitale releases. Zo zien we onder andere een lol momentje waarbij Tobey Maguire danst met Tom Holland en Andrew Garfield.

In de preview zien we de 3 Spider-Man acteurs Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield die met elkaar lol beleven wat zorgt voor hilarische beelden die nog niet eerder getoond werden. In deze speciale feature ‘Suiting Up’ zien we hoe ze hun kostuums passen en zich klaar maken voor de film.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde titulaire wall-crawler, samen met Doctor Strange van Benedict Cumberbatch. Het werd geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario geschreven door Chris McKenna en Erik Sommers.

In een eerder rapport zijn Marvel Studios-president Kevin Feige, Marvel Studios en Sony Pictures al actief begonnen met het samen ontwikkelen van hun volgende Spider-Man- film.

De film heeft momenteel een wereldwijde bruto van meer dan 1,8 miljard dollar langs de kassa ontvangen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.