TikTok is intussen al bijna niet meer weg te denken in de wereld van social media. Verschillende mensen zijn hier al met hun zelfgemaakte filmpjes in de spotlight gekomen. Van dansjes tot filmpjes van huisdieren, speciale effecten, cosplay en nog veel meer. TikTok heeft hierdoor ook meer dan 1 miljard actieve leden.

Een Disney fan viel er deze maand ook zeer hard op. @Jeremythetea, een grote Disneyfan en student uit Florida droeg tijdens ‘Dapper Day’ in Walt Disney World voor de gelegenheid een zelfgemaakte outfit dat deels gebaseerd is op een Dapper’s Day outfit, maar voornamelijk op Mary Poppins. Zowel van gasten als preformers en characters kwamen hier geweldige reacties op. Deze geweldige reacties werden dan ook opgenomen door hem en gedeeld op TikTok

Hoe Jeremy zijn kostuum zelf wist te maken? Daarover zegt hij het volgende: “Ik heb het zelf gemaakt met een wit overhemd, een kanten hemdje, een kleine fascinatorhoed, een korset en heel veel linten.”

@jeremythetea

Reply to @enigmalexx Dapper Day pt. 2! (Thx for so much love on pt. 1 ❤️) #disney #disneybound #disneyparks #wdw #fyp

♬ original sound – Jeremy 👑🎠✨

Het hoogtepunt van Jeremy’s video is de verbazing van mensen over zijn kostuum, zowel toeristen, castmembers als parkartiesten. Te midden van de meest opvallende personages van Disney was het enthousiasme aanstekelijk, waaronder Rapunzel, Daisy en Minnie en Mickey, die Jeremy allemaal met lof overladen.

Misschien was de meest lonende reactie van allemaal afkomstig van de enige echte vliegende oppas zelf – Mary Poppins! Op basis van de video leek het erop dat Miss Poppins de hele dag geroezemoes had gehoord over de jonge mannelijke Disney fan die in haar gelijkenis in het park arriveerde.

Mary Poppins riep zelfs naar Aladdin om te kijken naar Jeremy’s “Praktisch perfecte” vertolking van haar iconische uiterlijk.

Dat moment werd enigszins overweldigend voor hem, aangezien Jeremy een zwarte man is, die weigert door stereotypen onderdrukt te worden. In plaats daarvan leidt hij zijn beste leven als zijn authentieke zelf. Het is prachtig om te zien hoe die attributen worden gevierd.

@jeremythetea

Reply to @assain17 Like for Dapper Day part 2 ❤️🤍 #disney #disneybound #disneyparks #dapperday #wdw #fyp

♬ original sound – Jeremy 👑🎠✨

2,1 miljoen views en meer dan 860.000 likes later, werd Jeremey niet alleen het gesprek van het park, maar ook van de wereld, en de hele ervaring zal hij snel niet vergeten, zoals hij vertelde aan Newsweek:
“Het was zo geweldig om zo gekleed te zijn met iedereen in het park, en Mary die er commentaar op gaf, maakte mijn hele dag goed! Het was zo’n magisch en gezond moment, en het was een fantastische dag in het Magic Kingdom. “

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.