Met het verschuiven van bioscoop filmen zijn er al af en toe films geschrapt voor bioscoop releases die rechtstreeks naar Disney+ komen.
Denk zo bijvoorbeeld aan Artemis Fowl of deze week met de musicalfilm Hamilton.

Voor The One and Only Ivan zal hetzelfde gebeuren. In plaats van een bioscoop release zal deze nu exclusief verschijnen op Disney+ op 14 augustus 2020. Het is momenteel nog wel niet volledig duidelijk of dit in alle landen tegelijk beschikbaar zal zijn. In deze film doen trouwens ook enorm veel bekende sterren mee, namen zoals Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny Devito, Bryan Cranston en nog vele andere.

Vandaag bracht Disney ook een trailer uit over deze aankomende film. Bekijk hem hieronder:

Het verhaal
Een bewerking van het bekroonde boek over een heel speciale gorilla, Disney’s “The One and Only Ivan” is een onvergetelijk verhaal over de schoonheid van vriendschap, de kracht van visualisatie en de betekenis van de plek die men thuis noemt. Ivan is een zilverruggorilla van 400 pond die een gemeenschappelijke leefomgeving deelt in een winkelcentrum in de buitenwijken met Stella de olifant, Bob de hond en verschillende andere dieren. Hij heeft weinig herinneringen aan de jungle waar hij gevangen werd genomen, maar wanneer een babyolifant genaamd Ruby arriveert, raakt hij iets diep in hem. Ruby is onlangs gescheiden van haar familie in het wild, waardoor hij zijn leven in twijfel trekt, waar hij vandaan komt en waar hij uiteindelijk wil zijn. Het hartverwarmende avontuur, dat op het scherm komt in een indrukwekkende hybride van live-action en CGI, is gebaseerd op het bestverkochte boek van Katherine Applegate, dat bij haar publicatie in 2013 talloze prijzen won, waaronder de Newbery Medal.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.