The Muppets, welke sinds april 2004 overgenomen zijn door The Walt Disney Company, zijn nog steeds populair, en dan voornamelijk in Amerika. The Muppets kennen we voornamelijk van ‘The Muppet Show” waarvan je de afleveringen intussen ook kunt streamen en bekijken op Disney+. Daarnaast hebben ze ook een flink aantal films uitgebracht.

Dit najaar nemen The Muppets ons mee waar ze ons een rondleiding geven door de verschillende spookhuizen uit de Disney Themaparken. Disney besloot begin dit jaar de Halloween-vieringen van start te laten gaan met veel entertainment voor fans! Zorg ervoor dat je #HalfwaytoHalloween volgt op al je sociale mediaplatforms voor nog meer leuke verrassingen.

Een deel van de #HalfwaytoHalloween-viering zal zeker de fans van The Muppets plezieren. The Muppets nemen ons mee op een speciale zelfgeleide virtuele tour door verschillende Haunted Mansion attracties in de Disney themaparken over de hele wereld. Deze virtuele Muppets en Disney Parks cross-over-ervaring is de eerste in zijn soort op YouTube, en fans krijgen ook een voorproefje van een gloednieuwe Muppet-special die later dit najaar naar Disney+ komt!


Dit is wat Disney er zelf over zegt:
“Gelukkige #HalfwaytoHalloween! Het is die speciale tijd van het jaar waarin Disney Parks de geesten van het bovennatuurlijke, volledig cryptische en soms griezelige oproept voor een prelude op Halloween.

We zetten de festiviteiten van dit jaar voort met iets verleidelijk nieuws: onze allereerste, interactieve YouTube-ervaring, een zelfgeleide tour langs de meest mysterieuze Disney Parks-attracties over de hele wereld, georganiseerd door Uncle Deadly van The Muppets.

Je begint je verblijf in het vreemde en bovennatuurlijke Haunted Mansion in zowel Walt Disney World Resort als Disneyland Resort, Mystic Manor in Hong Kong Disney Resort en zelfs Phantom Manor in Disneyland Parijs. Elke bestemming ontsluit de geheimen achter de magie en het verhaal en geeft je de kans om meer te weten te komen over enkele huiveringwekkende illusies.

We moedigen je ten zeerste aan om deze reis tot het einde te zien, want er staat een speciale spooktacular in het verschiet: een verrassende blik op een geheel nieuwe speciale première met Haunted Mansion-thema dit najaar, alleen op Disney +.”

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.