Opnames The Mandalorian – Seizoen 2 zitten erop!

Gina Carano, beter bekend als het personnage Cara Dune in The Mandalorian, heeft op haar Instagram-account aangekondigd dat voor seizoen 2 van The Mandalorian het filmen is afgerond.

Cinematograaf, Baz Idoine publiceerde een soortgelijke post op Instagram die deelt dat het tweede seizoen van The Mandalorian zijn belangrijkste fotografie heeft voltooid.

View this post on Instagram

That’s a wrap on season 2!

A post shared by Baz Idoine (@bazidoine) on

Vanuit het klapbord te zien is het zo goed als zeker om aan te nemen dat de maker van The Clone Wars en Rebels, Dave Filoni, terugkeert om ten minste één aflevering voor seizoen 2 te regisseren.

Er is momenteel weinig informatie beschikbaar over seizoen 2 van The Mandalorian, maar we weten wel dat het zal terugkeren naar Disney+ in oktober 2020. Jon Favreau keert ook terug als uitvoerend producent en schrijver voor het tweede seizoen.

The Mandalorian is een live-actionserie in het Star Wars-universum op het streamingplatform Disney+. De serie is ontwikkeld door Jon Favreau en is geproduceerd door Lucasfilm. Hij speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal.

Bericht auteur: Magic On The Web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *