Ondanks er nog maar vier afleveringen zijn geweest van The Mandalorian en Disney+ nog maar een maand beschikbaar is, lijkt het erop dat The Mandalorian toch al een groot succes is. Zo heeft dit de direct-to-consumer streamingdienst van Disney al het beste tv-programma ter wereld opgeleverd!

De Mandalorian is door Parrot Analytics het meest gevraagde tv-programma ter wereld gebleken.
Mocht je je afvragen hoe men dit bekijkt moet je dit als volgt zien:
1. Ze bekijken de betrokkenheid van deze serie die het verlangen en de betrokkenheid van de kijkers weerspiegelt.
2. Deze kijkt hoeveel er over op internet wordt gesproken.

Nu heeft The Mandalorian van Disney + zelfs Netflix’s Stranger Things al als de best streamde show in de VS van de troon gestoten. Beter nog, de populariteit van The Mandalorian is verder gegaan dan de Amerikaanse normen om de populairste tv-show ter wereld te worden.

Op basis van die ‘vraaguitingen’ ontdekte Parrot dat The Mandalorian 31,9 keer zo veel gevraagd was als de gemiddelde tv-series over de hele wereld.
Om het even wat duidelijker te maken, dit betekent dat dit meer vraag is dan Stranger Things, Game of Thrones en The Crown.

The Mandalorian is nu op weg naar de titel van Parrot Analytics voor het meest gevraagde series-debuut ter wereld. Het zal HBO’s Tsjernobyl, Netflix’s The Umbrella Academy, Apple’s See en Amazon’s The Boys uitdagen voor de titel.

Zoals we al aan het begin van dit artikel zeiden heeft The Mandalorian slechts vier afleveringen uitgebracht en is Disney+ slechts drie weken oud. Bovendien is Disney+ nog niet overal beschikbaar. Op het moment van schrijven van dit artikel is Disney+ alleen beschikbaar in de VS, Canada, Puerto Rico, Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. De vraag naar deze streamingdienst en de originele Star Wars-show is echt zo hoog. Helaas is Disney+ nog niet direct van plan om in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en andere West-Europese live te gaan. Hier moeten ze nog wachten tot 31 maart 2020.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.