De populaire show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands keert vanaf 23 oktober 2021 terug naar het Disneyland Park in Disneyland Parijs en dit weer opnieuw op zijn vertrouwde locatie in het Frontierland Theater. De show werd tijdens de zomer van 2019 voor het eerst geïntroduceerd tijdens The Lion King & Jungle Festival en was al snel mee één van de favoriete shows die Disneyland Parijs al bracht naar zijn bezoekers. 

De show duurt ongeveer een halfuur lang en brengt zeer veel variatie met zich mee, dit allemaal in het thema van The Lion King. Dansers, zangers, drummers, acrobaten en dit allemaal met live muziek, bewegende decoratie en speciale effecten.

Daarnaast is de show ook zeer toegankelijk voor de bezoekers. Het blijft altijd lastig met de verschillende talen. Er zijn daarom niet zoveel dialogen in deze show, maar vooral nummers waarin gezongen word. Alle liedjes zijn in het Engels en zijn overigens niet alleen maar uit de film van The Lion King afkomstig.

Met deze show komt er weer een dichtere stap naar het uitgebreide entertainment aanbod dat we gewoon zijn van Disneyland Parijs. Ook nog dit jaar gaan de geruchten rond dat er ook weer volwaardige parades zullen terugkeren en tegen het eind van de jaar zou ook de avondshow dienen terug te keren. Klik hier om daar meer over te weten te komen.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.