Vandaag applaudisseerden de Rescue & Fire Castmembers ter ere van Wereldgezondheidsdag voor het kasteel van Doornroosje (Sleeping Beauty Castle) samen met hun corp wagens.
Met dit signaal willen ze de mensen die vol op aan het vechten zijn tegen het coronavirus en de mensen in de zorg een hart onder de riem steken.

Niet alleen de Rescue & Fire Castmembers deden vandaag iets speciaal ter ere van Wereldgezondheidsdag, ook de groendienst deed vandaag iets speciaals. Voor het kasteel hebben ze bij een perkje aangelegd met de woorden merci en een mickeyhoofdje.

Op 14 maart 2020 sloot Disneyland Parijs zijn deuren als één van de laatste Disney parken in de wereld. Eerder waren alle Aziatische parken al gesloten. Wereldwijd zijn momenteel alle Disney Parken al weken lang gesloten vanwege het coronavirus. Momenteel is er nog een lockdown tot minstens 15 april 2020 in Frankrijk, wat met grote waarschijnlijkheid verlengd zal worden tot minstens in mei. Er is momenteel nog geen nieuwe heropeningsdatum voorzien.

Ook in de andere Disney Parken wereldwijd lieten ze een bedankje achter..

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.