Mickey Mouse, het icoon van Disney is wereldwijd bekend. Veel Disney fans zien dan ook wel vaak ergens een ‘hidden mickey’ of Mickey Mouse in door de vorm van zijn gelaat. Vaak is er dus ook merchandise op gebaseerd of maakt men foto’s als men ergens een ‘hidden mickey’ inziet. Nu gaat er sinds kort een hondje razendsnel over het internet omdat deze wel de heel herkenbare Mickey Mouse oren heeft. Daarnaast is het ook nog eens zo’n schattig hondje dat veel Disney fans uit hun dak gaan.

Dit 7 jarig hondje dat de naam ‘Goma’ heeft is gewoon te duidelijk dat deze de Mickey-oren heeft. Dan nog het schattige snoetje erbij zou je al bijna doen denken dat dit hondje zo mee uit de cartoonwereld van Mickey en zijn vrienden komt. Mocht het een hondje van Mickey Mouse zijn zou Pluto misschien nog wel eens jaloers kunnen worden..

Goma is een Maltese Papillon-mix die uit Japan komt. Dit ras staat sowieso al bekend voor zijn schattigheidsgehalte en pluizige oren, maar nog nooit eerder had er eentje zo duidelijk de Mickey Mouse oren. Smelten jullie mee met onderstaande foto’s?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.