Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal betrekking op minstens één slechterik. En Disney heeft zoveel iconische schurken, het is niet moeilijk om te denken dat de meeste mensen betrekking hebben op ten minste één Disney-schurk in het bijzonder. Of dat nu het liefhebben van Ursula’s slimme gebruik van contracten is of de toewijding van veel schurken aan de doelen waarin ze geloven, het is normaal om een ​​gemeenschappelijke basis te vinden met deze personages.

In deze corona tijden is een postkaartje sturen weer helemaal in, en hoe doe je dit nu beter om je beste vriend(in) eens een kaartje te sturen met één van de geweldige Disney schurken. Voor nog geen 20 euro zitten er in deze box maar liefst 100 unieke kaarten die je kunt verzenden naar je vrienden. Elk kaartje in deze doos is uniek, er zitten dus geen dubbele in.

Op de achterkant van het kaartje kun je je boodschap achterlaten aan de persoon voor wie het kaartje bedoelt is. Verder staat er ook op elk kaartje uit welke film deze schurk komt en het jaartal dat de film uitgebracht werd.

Een echte must-have dus voor elke Disney fan, en zeker die een zwak hebben voor de Disney Schurken. Ben je toch niet voor het verzenden? Deze 100 postkaarten kun je ook perfect voor jezelf houden als verzameling of decoratie. Klik hier om het artikel te bestellen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.