That’s a wrap!

Het iconische Studio 1 gebouw sluit na vanavond de deuren. Het gebouw zal binnenin volledig verbouwd worden, alsook enkele details aan de buitenkant en krijgt de naam ‘World Première’, één van de grote makeovers die het Walt Disney Studios Park (welke later ook van naam zal veranderen, namelijk Disney Adventure World) krijgt om het park een volwaardig Disney Park te maken. Deze werken zullen ongeveer één jaar lang duren. Gasten kunnen in de tussentijd links van het gebouw het park betreden.


Studio 1

Studio 1 is er al sinds 2002, de opening van het Walt Disney Studios Park bij. Gasten die het park betreden, moeten door het gebouw lopen om toegang te krijgen tot de rest van het park. Het interieur is een reconstructie van een straat in Hollywood.

Bij het betreden van de soundstage werd je begroet door een eerste blik op een Sunset Boulevard, een droomachtige recreatie van deze legendarische Hollywood-straat bevolkt door recreaties van legendarische Hollywood-bezienswaardigheden en nieuw gecreëerde locaties, gebaseerd op de klassieke architectuur van “Tinsel Town”. Keek echter boven je en het effect wordt tot werkelijkheid gebracht met de knipperende rode lichten van de “Hot Set”-borden, en links en rechts van je zijn backstage-gebieden, opgestapeld met decorelementen en rekwisieten uit eerdere producties.


World Première

De naam zal aangepast worden naar World Première, welke mee onderdeel is voor de nieuwe naam die het park binnenkort krijgt, namelijk ‘Disney Adventure World’.

Eens je hier binnen bent zal je het gevoel krijgen dat je in een eigentijdse filmstudio wandelt in de openlucht. Je zult het gevoel krijgen dat je zelf één van de uitgenodigde gasten bent op een wereld première tijdens een prachtige sterrennacht in Hollywood.

Het interieur van de ‘soundstage’, die momenteel het filmen van een scène op Hollywood Boulevard weergeeft, zal worden vervangen door een decor dat een eerbetoon is aan historische bioscopen in Hollywood en de entertainmentindustrie in het algemeen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.