<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Discoveryland
Attractie Type: Rollercoaster
Openingsdatum: 1 juni 1995 (Space Mountain), sinds 9 april 2005 (Space Mountain: Mission 2) en sinds 6 mei 2017 Star Wars Hyperspace Mountain

 

De Attractie
Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain, een avontuurlijke update van de beroemde ruimteattractie. Voeg je bij de Rebel Alliance en volg de instructies van Admiraal Ackbar. Je missie: een verkennersschip besturen om de Imperial Star Destroyer te bespioneren.

Maar het is een valstrik!
Tot schrik van de admiraal, word je opgewacht door de Empire en bij aankomst in de Hyperspace word je met veel vuur ontvangen. Kan jij je, samen met een X-wing, een weg banen door de zwerm dodelijke TIE Fighters en de dreigende Star Destroyer opblazen? Will the Force be strong with you?

Met zijn razende rode en groene lichtstralen, fel zoemende TIE Fighters en spectaculaire Star Wars™ soundtrack, is Star Wars Hyperspace Mountain een onvergetelijke ervaring voor alle fans van de Force.

Terwijl de meeste gelanceerde achtbanen die sinds de opening van Space Mountain zijn gebouwd, horizontaal over de grond zijn gebouwd, lanceert het Columbiad-kanon op unieke wijze treinen omhoog in een hoek van 32 graden, speciaal ontworpen voor de attractie.

Foto’s

Veel gestelde vragen
V: Is deze attractie intens?
A: Ja, dit is een intense attractie. Deze attractie gaat snel en heeft ook loopings waardoor je overkop gaat.

V: Heeft deze attractie Fastpass?
A: Ja, deze attractie maakt ook gebruik van Fastpass.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.